Με εντυπωσιακό τρόπο και πάντα με πρωταγωνιστές τους αθλητές του ΣΟΑΤ έκλεισε η φετινή αθλητική χρονιά όπως αρμόζει στον κορυφαίο αθλητικό Σύλλογο των Τρικάλων στην εμβληματική τοποθεσία του Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους 200 και πλέον μικρούς αθλητές του Συλλόγου οι οποίοι εκτέλεσαν το 2ο μέρος της ύλης των εξετάσεων έγχρωμων ζωνών. Εξεταστές ήταν οι Δάσκαλοι Απόστολος Ιακωβάκης από την Λάρισα, ο Χρήστος Ντιντιος από τον Τύρναβο, ο Παναγιώτης Φλισκας από την Καρδίτσα, ο Θάνος Παπαπουλης από την Αγια και ο Κώστας Ποζαπαλιδης από τον Βόλο.

Οι Εξεταστές εκφράστηκαν με άκρως κολακευτικά λόγια για το τεχνικό επίπεδο των μικρών αθλητών.
Στην συνέχεια ακολούθησε μια εντυπωσιακή επίδειξη των προχωρημένων αθλητών του ΣΟΑΤ που καθήλωσε το κοινό και κυρίως τους μικρούς μας αθλητές που τους θαύμαζαν και τους έχουν πρότυπα...

Έπειτα ακολούθησε η Απονομή Ζωνών στους μικρούς μας αθλητές και εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των γονέων και φίλων τους για την προσπάθειά τους , καμαρώνοντας γεμάτοι αυτοπεποίθηση που ανταμείφθηκαν οι κόποι τους.

Και κλείνοντας άναψαν πυρσοί, μπαλόνια ταξίδευαν στον ουρανό που φωτίστηκε με πυροτεχνήματα δημιουργώντας μια όμορφη ανάμνηση στα παιδιά και την προσμονή για το ραντεβού μας στις 2 Σεπτεμβρίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αντιπρόεδρος του ΣΟΑΤ Σοφία Αλέστα,ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Άκης Αναστασίου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν και υποσχόμαστε την νέα αθλητική σεζόν θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για βελτίωση.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!