Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τίθεται το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας μετά από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη.

Ο κ. Μίγας, με ανάρτησή του αναπαρήγαγε χυδαιολογίες για την Ελένη Χρονοπούλου, η οποία έχει καταγγείλλει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Η ανάρτησή του 

 

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση αυτή έρχεται την ίδια στιγμή που η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, χαρακτηρίζει «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
«Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;

Και με τα θύματα και με τον οχετό;

Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

- Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

– Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;»