Η μαθητική οργάνωση της ΚΝΕ Τρικάλων δίνει το παρόν στο καθιερωμένο ραντεβού των μαθητικών φεστιβάλ που γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Το ταξίδι του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Τρίκαλα ξεκινά το Σάββατο 20 Απριλίου, 18:00 όπου θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ και συζήτηση με θέμα: «Αθλητισμός: δικαίωμα για όλους ή πολυτέλεια για λίγους;» στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (πίσω από το Τζαμί).

Με κεντρικό σύνθημα «Πολεμάμε το άδικο, χτίζουμε το αύριο. Με το ΚΚΕ αλλάζουμε τα δεδομένα», το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού και ώρα έναρξης 19:30.

Καλούμε κάθε μαθήτρια και μαθητή που ασφυκτιά από τη σαπίλα του συστήματος, που αντιμετωπίζει τη ζωή και το μέλλον μας ως κόστος, να έρθει και να συμμετέχει στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Δίνουμε το βήμα σε κάθε μαθήτρια και μαθητή, κάθε νέο καλλιτέχνη για να φτιάξουμε τα δικά μας φεστιβάλ, να δημιουργήσουμε και να εκφράσουμε τα όνειρά μας!

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο τουρνουά μπάσκετ ή στις κεντρικές εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948125495