Τσουχτερό κρύο επικρατεί στην πόλη των Τρικάλων με το θερμόμετρο να δείχνει μόλις τους 2 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Κυριακής.  

Η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" που βρίσκεται σε εξέλιξη έριξε κατακόρυφα τον υδράργυρο, ενώ αναμένονται ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες και παγετός από σήμερα το βράδυ. Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr. μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου τις πρωινές και βραδινές ώρες στην πόλη των Τρικάλων η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι τους -5 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι μέγιστες τιμές της θα είναι λίγο πάνω από τους μηδέν βαθμούς. 

Στα ορεινά του νομού σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις με την θερμοκρασία να βρίσκεται κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου. Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει επισκεφθεί το Χιονοδρομικό του Περτουλίου που λειτουργεί, όπου το θερμόμετρο αυτήν την ώρα (2:45μ.μ.), δείχνει τους -7 βαθμούς Κελσίου.

Το πέρασμα της κακοκαιρίας από την περιοχή των Τρικάλων δεν προβλέπεται να δώσει φαινόμενα, παρά μονάχα τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τον ολικό παγετό στα ορεινά. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα, με τους βορειοδυτικούς ανέμους να ενισχύουν την αίσθηση του κρύου. 

trikalaenimerosi.gr