Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας βραβεύτηκαν αστυνομικοί για εξαίρετες πράξεις κατά την αντιμετώπιση περιστατικών.
Η βράβευση έγινε παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και ανάμεσα στους βραβευθέντες αστυνομικούς βρισκόταν και τρία μέλη της Ένωσής μας, οι ο οποίοι ενεργώντας με ιδιαίτερο ζήλο, έσωσαν συμπολίτες μας.
Θυμίζουμε πως την 6 Οκτωβρίου 2020 οι Αρχ/κες Παπαγεωργίου Γεώργιος και Στεργίου Ιωάννης του Τ.Α. Τρικάλων ενώ βρισκόταν σε εποχουμενη περιπολία ενεργώντας άμεσα έσωσαν γυναίκα που κινδύνεψε να παρασυρθεί από διερχόμενη αμαξοστοιχία.
Επίσης την 25 Φεβρουαρίου 2022, από τον Ανθ Σκούφια Χάρη της ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων, απεγκλωβίστηκε οδηγός οχήματος, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι βάθους 2,5 μέτρων περίπου, καλυμμένο με νερό ύψους 1 μέτρου περίπου.
Ως Δ.Σ. είμαστε περήφανοι για τις ενέργειες των συναδέλφων και είμαστε πάντα δίπλα τους, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.