Τα Τρίκαλα ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, το Τουρνουά Ολυμπιακής Ημέρας 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αποστόλης Καρακούσης». Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το πρόγραμμα

Το τουρνουά περιλαμβάνει μια ποικιλία αθλημάτων, προσφέροντας ευκαιρίες για όλους να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- 29 Ιουνίου (18:00): Μπάσκετ και Πινγκ Πονγκ

- 30 Ιουνίου (18:00): Ποδόσφαιρο και Βόλεϊ

Η έναρξη των δραστηριοτήτων και τις δύο ημέρες είναι προγραμματισμένη για τις 18:00. Οι απονομές των βραβείων θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, προσδίδοντας ιδιαίτερη τιμή στην εκδήλωση. 

Συμμετοχή και Αιτήσεις

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμένουν ανοιχτές μέχρι και τις 25 Ιουνίου και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του τουρνουά. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου εμπειρίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

- Φόρμα Εγγραφής Μπάσκετ https://forms.gle/7SWUg6mfzvC3Ytem6

- Φόρμα Εγγραφής Πινγκ Πονγκhttps://forms.gle/NryoEYMH4mk3smGv5

- Φόρμα Εγγραφής Ποδοσφαίρου https://forms.gle/r4ZeryiWBuTwQtBo7

- Φόρμα Εγγραφής Βόλεϊ https://forms.gle/9RF3JwcghumfneQg7

 

Μια εκδήλωση για όλους

Το Τουρνουά Ολυμπιακής Ημέρας Τρίκαλα 2024 είναι μια ευκαιρία για την κοινότητα να έρθει πιο κοντά και να γιορτάσει τον αθλητισμό. Είτε είστε αθλητής/τρια είτε απλώς λάτρης του αθλητισμού, σας περιμένουμε όλους για ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο αθλητισμό και χαρά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και να στηρίξετε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Σας περιμένουμε όλους στο Αθλητικό Κέντρο Καρακούση.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων