Στην περιφέρεια Θεσσαλίας βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, με σκοπό την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα με εγκώμια εκατέρωθεν. 

“Έχω βρει ανοιχτό μυαλό και ανοιχτά αυτιά”, σημείωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφερόμενος στον κ. Παπαστεργίου, προαναγγέλλοντας και νέες κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την ψηφιακή αναβάθμιση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. “Ξεκινάμε με την ψηφιοποίηση των τεχνικών έργων που θα μας επιτρέψει να παρακολουθούμε την πορεία των έργων στην Περιφέρεια”, δήλωσε ο κ. Κουρέτας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αφού επιβεβαίωσε κι αυτός με τη σειρά του το άριστο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο πλευρών, επεσήμανε πως στόχος του υπουργείου είναι όλες οι Περιφέρειες της χώρας να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο, όσον αφορά την ψηφιακή παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, κάτι που τελικά θα βοηθήσει την απλοποίηση της καθημερινότητάς τους. “Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφουμε σήμερα είναι απλά το κέλυφος πολλών πραγμάτων που έχουμε συζητήσει ήδη με τον Περιφερειάρχη”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργίου.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr