Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο σας βοηθά να αισθανθείτε όμορφα και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την θετική ενέργεια της ημέρας για να προβείτε μαζί με άλλους σε δημιουργικές οδούς. Η αλληλο-σύνδεση και οτιδήποτε σχετίζεται με τον «άλλον» σήμερα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προχωρήσετε -μαζί- ένα βήμα μπροστά.    

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα σας βοηθά με κάποιον τρόπο να βρείτε νέους τρόπους να προσθέσετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες ώστε να νιώσετε είτε πιο οικεία είτε πιο όμορφα. Με κάποιον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία και ιδιότητες με τις οποίες θα ομορφύνετε το περιβάλλον γύρω από εσάς.   

Για τους Διδύμους, χθες και σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε μια νέα πηγή έμπνευσης γιαυτό θα πρέπει να αφεθείτε περισσότερο στη ροή, εκεί που σας πάει. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να  ανεβάσει τη διάθεση και παρακινείστε και άλλους ανθρώπους να σας ακολουθήσουν σε μια δημιουργική οδό.   

Για τους Καρκίνους, προσωπικά θέματα ενδέχεται να έχουν έρθει στην επιφάνεια από χτες και εσείς καλείστε με τακτ και ευελιξία να τα χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως θα πρέπει να δράσετε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημά μας σε κάποιες περιπτώσεις για να κρατήσετε απαραίτητες ισορροπίες.   

Για τους Λέοντες, η οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να σας βοηθήσει αρκετά αυτή τη στιγμή να επιτύχετε κάτι το οποίο θα ήταν δυσκολότερο να το κάνετε από μόνη/ος σας. Μεταφέρετε τα μηνύματά σας και δείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσατε να μοιραστείτε στοιχεία προς έναν κοινό στόχο.  

Για τους Παρθένους, με πρακτικά θέματα ασχολείστε αυτές τις ημέρες και είναι σίγουρο πως μέσα από μια καλή συνεργασία μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Δώστε χώρο σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να νιώσετε ότι κάνετε ότι περνά από το χέρι σας.   

Για τους Ζυγούς, και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς και μπορούν να αναπτυχθούν. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βοηθήσει στην εικόνα και την προβολή σας, ακόμη και αν είναι κάτι πολύ απλό, όπως μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Για τους Σκορπιούς, σκέψεις έρχονται χτες και σήμερα φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που είτε χρειάζονται την δική σας ενέργεια για να ολοκληρωθούν είτε είναι επιθυμίες που ζητούν να εκφραστούν με κάποιον τρόπο. Ότι και αν ισχύει από τα δύο, εσείς θα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και μέσω της διπλωματικής σας στάσης να κινηθείτε σε μια παραγωγική οδό.

Για τους Τοξότες, η σύνδεση με το περιβάλλον σας γίνεται ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να κατευθυνθείτε προς την οδό που έχει ομαδική εργασία και κοινό όραμα. Βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι με κάποιον τρόπο μπορούν να στηρίξουν εσάς και τα παραπάνω.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν χτες και σήμερα προσπαθώντας να βρείτε παραγωγικές λύσεις. Σκεφτείτε και εστιάστε την δυναμική σας σε ότι μπορεί να ανανεωθεί μέσα από αλλαγές. Ακόμη και μικρο-αλλαγές θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά ή/και η συμμετοχή άλλων ανθρώπων, υποστηρικτικά.

Για τους Υδροχόους, η πίστη και η θέλησή σας είναι δύο χρήσιμες ιδιότητες αυτή τη στιγμή για να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια. Ευνοϊκή ημέρα για να ανακαλύψετε νέους τρόπους δράσης και να εξερευνήσετε νέα εδάφη μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά.

Για τους Ιχθύες, χτες και σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία κυρίως μέσα από εσωτερικές δικές σας διεργασίες να έρθετε πιο κοντά με επιθυμίες και γενικότερα με ότι «θέλετε» να κάνετε. Ανεξάρτητα τα «θέλω» των γύρω σας, εστιάστε σε ότι κάνει εσάς χαρούμενη/ο και κυρίως σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμα.