Ο Ερμής βρίσκεται σε κενό πορείας έως αργά το μεσημέρι και η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου. Γενικότερα προγραμματίστε σημαντικά πράγματα από το απόγευμα και μετά. Το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων κοντά στον Δία από το απόγευμα και μετά μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μέσω της θετικής στάσης απέναντι στα πράγματα και την αισιοδοξία σας μπορείτε να προχωρήσετε δικά σας ζητήματα αλλά το κυριότερο είναι πως θα μπορέσετε να στηρίξετε ψυχολογικά ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Μεταφέρετε τη πίστη και την ελπίδα που έχετε, απαλύνοντας τις φορτίσεις των ανθρώπων που νοιάζεστε.        

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να κινηθείτε με ευέλικτη και αντικειμενική στάση αλλά χωρίς να ξεφύγετε από τις προσωπικές σας ανάγκες και αξίες. Μια συγκράτηση θα πρέπει να υπάρξει όσον αφορά τα οικονομικά και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και πράγματα που έχουν αξία για εσάς.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά θα σας βοηθήσει σε κοινωνικά και προβολής ζητήματα. Η προθυμία σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση των καταστάσεων και η ευέλικτή σας στάση θα σας βοηθήσει να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς μπροστά σε ένα δίλλημα που μπορεί να προκύψει.   

Για τους Καρκίνους, οι επόμενες 3 ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς μιας και οι σκέψεις σας θα μπορέσουν να μπουν σε ένα δημιουργικό και κυρίως αντικειμενικό πλαίσιο. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και ενδέχεται να βρεθείτε μπροστά σε διλλήματα κυρίως σε καταστάσεις που αφορούν θέματα καρδιάς ωστόσο είναι απαραίτητη και απελευθερωτική.   

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που συνεργάζεστε και προχωράτε μαζί προς ένα κοινό όραμα και στόχο. Επενδύστε ανάλογα τα δεδομένα που διαθέτετε και συνεργαστείτε με τους άλλους με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα δράστε από αύριο και μετά.  

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα και τις ιδέες σας στους ανθρώπους που σχετίζεστε κυρίως επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να γίνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και ιδιαίτερη ευελιξία. Οποιαδήποτε χειριστική δράση μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα από αυτό που προσδοκάτε.   

Για τους Ζυγούς, πείστε τους άλλους σήμερα μέσα από τα δικά σας παραδείγματα και εντυπωσιάστε τους με τις ικανότητές σας. Γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας κατάστασης είναι ευκολότερο για εσάς να τα ζυγίσετε να και βρείτε τις ισορροπίες.

Για τους Σκορπιούς, από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί να λειτουργήσετε ιδιαίτερα ευέλικτα. Ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας τραβούν προς μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή της επιλογής σας γιαυτό θα πρέπει να κάνετε συγκεκριμένους ελιγμούς ώστε να παραμείνετε στη οδό που έχετε επιλέξει και που πιστεύετε πως είναι η σωστή.  

Για τους Τοξότες, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά θα βρίσκεται απέναντί σας δίνοντας την δυνατότητα να προβάλετε προς τα έξω δημιουργικά εγχειρήματα που ασχολείστε το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσετε τους άλλους να περάσουν τα «όρια» που έχετε εσείς θέσει εξαρχής.

Για τους Αιγόκερους, αυτή τη στιγμή μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες σχετικά με κάτι που ασχολείστε και να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Εργασιακά κυρίως ζητήματα σας απασχολούν και θα μπορέσετε μέσω της διαλλακτικότητά σας να βγείτε τη καλύτερη λύση για αυτό που θέλετε να πετύχετε. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή ειδικά από το απόγευμα και μετά και θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από διάφορες οπτικές ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Μην αμελείτε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και βρείτε δημιουργικούς τρόπους να εκτονώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί εκτός της προσαρμοστικότητά σας να είστε και ιδιαίτερα ευέλικτη/ος. Εξετάστε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και εκφραστείτε με ρεαλισμό.