Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας ωθεί να δώσετε σημασία και προτεραιότητα σήμερα σε πρακτικά ζητήματα. Η θετική σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο λειτουργεί υποστηρικτικά αν ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει αντικειμενικά την δυναμική να προχωρήσει. Ωστόσο, λόγω της Αφροδίτης σε κενό πορείας, προγραμματίστε σημαντικές δράσεις από αύριο το βράδυ και μετά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα είναι καλή ημέρα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες ανήκουν κυρίως στη σφαίρα “καθημερινότητα”. Να κάνετε αλλαγές και αναθεωρήσεις εκεί που νιώθετε πως δεν παίρνετε χαρά μέσα από δημιουργικά πράγματα.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα έχει εναλλαγές, ωστόσο, η διάθεση σας είναι καλή και μπορείτε να δράσετε παραγωγικά προς κατευθύνσεις οι οποίες υπόσχονται να σας δώσουν ικανοποίηση. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες μέχρι αύριο το βράδυ.

Για τους Διδύμους, το σπίτι, η οικογένεια και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στο τομέα “ιδιωτική ζωή”, θα σας απασχολήσει σήμερα εντονότερα από μια άλλη στιγμή. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής θα οδηγεί τα βήματά σας και οι ενέργειες σας θα είναι στοχευμένες αλλά ίσως περισσότερο απόλυτες από όσο θα πρέπει.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα παίρνει διάφορες αποχρώσεις προσπαθώντας να περάσετε τα μηνύματά σας με επιτυχία. Το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η στοχο-προσήλωση και η επιτακτική ανάγκη να κατανοήσει ο άλλος/οι άλλοι αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Για τους Λέοντες, οι αξίες σας σήμερα είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Είτε το αντίκτυπο έχει οικονομικό είτε συναισθηματικό όφελος, σήμερα εστιάζεται σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας βάζουν στην διαδικασία να οικειοποιηθείτε τις καταστάσεις γύρω σας και να φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δίνονται. Η δυναμική και οι κινήσεις σας μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη προβολή σας.

Για τους Ζυγούς, θα πρέπει να είναι μια ημέρα περισσότερο ξεκούρασης η σημερινή μιας και το μυαλό σας χρειάζεται να αποφορτιστεί από τις πολλές και διαφορετικές σκέψεις που κάνετε τις τελευταίες ημέρες. Αφήστε σημαντικές δράσεις να τις κάνετε από αύριο το βράδυ και μετά.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών, η αποφασιστικότητά και η ορμή σας είναι η κινητήριος δύναμη σας. Μπορεί τα εξωτερικά γεγονότα να πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά η ενέργεια σας είναι στα ύψη και μπορείτε να παράγετε τα μέγιστα. Αποφύγετε σημαντικές δράσεις μέχρι αύριο το βράδυ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί να νιώθετε αρκετή πίεση και πως οι δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει πέφτουν με αρκετό βάρος στους ώμους σας. Αυτό ενδέχεται να είναι αλήθεια, αλλά είναι επίσης αλήθεια πως βρίσκετε πάντα το τρόπο να μεταφέρεστε από μια κατάσταση σε μια άλλη με ευκολία, έχοντας την αισιοδοξία σας ενεργή.

Για τους Αιγόκερους, καλή ημέρα για ενέργειες οι οποίες θα πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν σε ένα νοητικό επίπεδο. Η καλή οργάνωση, οι λεπτομέρειες και ο καλός σχεδιασμός πλάνου Β, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο που έχετε βάλει σήμερα αρκεί να αποφύγετε σημαντικές ενέργειες μέχρι αύριο το βράδυ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οι πολλές λεπτομέρειες και η ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οι οποίες δεν είστε και τόσο σίγουρη/ος πως είναι δική σας μόνο ευθύνη, ενδέχεται να σας κουράσουν.  Προχωρήστε χαλαρά το πρόγραμμα σας αλλά με υπευθυνότητα. Κάντε αυτό που νιώθετε πως πρέπει να γίνει αλλά αποφύγετε σημαντικές ενέργειες έως αύριο το βράδυ.

Για τους Ιχθύες, οι πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να έρθετε αντιμέτωπη/ος με οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μπορεί με μια σχετική δυσκολία τουλάχιστον αρχικά, αλλά με συνέπεια μπορείτε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τα δεδομένα ειδικά από αύριο το βράδυ και μετά.