Συνεχίζει τις παρεμβάσεις στα ποτάμια του Νομού η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με τις εργασίες αποκατάστασης να προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο σε εξέλιξη βρίσκονται και οι παρεμβάσεις στον Πορταϊκό ποταμό, όπου τα μηχανήματα προχωρούν στον αναγκαίο καθαρισμό, την διαμόρφωση της κοίτης και την αποκατάσταση των αναχωμάτων που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, υλοποιώντας τον σχετικό σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί.

Τις εργασίες παρακολουθεί και συντονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος καθημερινά επισκέπτεται τα έργα που υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα για να ενημερωθεί για την εξέλιξή τους.

Όπως σημειώνει «αυτή τη στιγμή στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκονται σε εξέλιξη έργα που αφορούν την αποκατάσταση και ενίσχυση των αναχωμάτων που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες.

Οι εργασίες είναι συνεχείς, υλοποιώντας στο ακέραιο τον σχεδιασμό μας και εκμεταλλευόμενοι τις καιρικές συνθήκες, ώστε να προχωρήσουν γρηγορότερα. Στον Πορταϊκό ποταμό οι παρεμβάσεις προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, τόσο σε επίπεδο καθαρισμού όσο και αποκατάστασης, ώστε να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Π.Ε. Τρικάλων δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα να προχωρά σε παρεμβάσεις σε κάθε άκρη του Νομού, ώστε να αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των τεράστιων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις κακοκαιρίες, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο».