Στο συγχαρητήριο μήνυμά τους ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αναφέρονται τα εξής:  

"Μετά από μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και βραβεύσεις για το 6ο Γενικό λύκειο Τρικάλων, ήρθε ως επιστέγασμα και η επιτυχία των μαθητών και μαθητριών μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για το έτος 2024

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η επιτυχία τους αποτελεί την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και των προσπαθειών τους καθ' όλη τη διάρκεια των σχολικών σας χρόνων. Οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς και ανοίγουν νέους ορίζοντες για το μέλλον τους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους με υπομονή, καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε βήμα αυτής της απαιτητικής διαδικασίας. Η συνεισφορά τους υπήρξε ανεκτίμητη και καθοριστική για την επιτυχία των παιδιών μας.

Η επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους, γεμάτο με προκλήσεις και ευκαιρίες. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές μας θα συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και επιμονή που δείξανε μέχρι τώρα, θα επιτυγχάνουν τους στόχους τους και θα συμβάλλουν θετικά στην κοινωνία.

Ιδιαίτερη ονομαστική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στους μαθητές και στις μαθήτριες μας που αρίστευσαν.

  • Νταλάσης Πολυχρόνης 18500

  • Σίμου Ευθυμία 18305

  • Μπουραζάνα Στεργιάνα 18190

  • Ζαλαβράς Ιωάννης 17895

  • Πυρώτη Ειρήνη – Μυρτώ 17645

  • Πουλιανίτη Χριστίνα 17080

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές τους σπουδές και κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία τους. Η σημερινή τους νίκη είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής πορείας".