Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας επισκέφθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 11.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μαράβα σε μία σύντομη κουβέντα μαζί του τονίστηκαν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η καταστροφή με τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μαράβας αφού καλωσόρισε τον Υπουργό επισήμανε ότι η κατάσταση στον Δήμο Πύλης είναι τραγική και ότι είναι αναγκαίο , ο Δήμος Πύλης πρέπει να κηρυχτεί σε Έκτακτη Ανάγκη γιατί έρχεται χειμώνας και ο κόσμος θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Ο Υπουργός κ. Σκρέκας στην σύντομη ομιλία του συνεχάρη τον Δήμαρχο για την επανεκλογή του, αφού οι δημότες τον τίμησαν για μία ακόμα φορά να συνεχίσει το έργο που χάραξε η Δημοτική Αρχή, ολοκληρώνοντας τα έργα που προγραμμάτισε την περασμένη περίοδο.

Από πλευράς Κυβέρνησης γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Εσωτερικών και τον κ. Λιβάνιο, να γίνουν εκείνες οι χρηματοδοτήσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο σας.

Παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πύλης.