Πανδαισία ποδοσφαίρου το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για το φετινό Legends 2004 Youth Cup, το οποίο ξεκίνησε από την πόλη των Τρικάλων.
Ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, μία πολύτιμη εμπειρία – οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.

Ξεκίνησε το 2019 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Legends 2004 Youth Cup εμπλουτίζει κάθε χρόνο το πρόγραμμά του με νέους προορισμούς και φέτος ξεκίνησε από τα Τρίκαλα.

Συμμετείχε με επιτυχία και εξαιρετική αγωνιστική και όχι μόνο εικόνα και η ομάδα Κ12 της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα και έδωσε τρεις αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΛ, του ΝΠΣ Βόλου και της Αν. Καρδίτσας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 με την Εθνική μας ομάδα , Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Γκαραγκούνης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, βρέθηκαν στο Τρικαλινό στάδιο , συστήθηκαν στα παιδιά και μίλησαν μαζί τους, ενώ και στους αγώνες έδιναν τις συμβουλές τους, καθώς ο κάθε ένας είχε και από μία ομάδα σε συνεργασία με τους προπονητές των ακαδημιών που συμμετείχαν. Στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, ήταν ο Άγγελος Μπασινάς και μάλιστα μας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ματς που έδωσαν οι μικροί και το αγωνιστικό τους επίπεδο, όπως και γενικά έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την ποδοσφαιρική αυτή δράση στα Τρίκαλα , η οποία ξεκίνησε το πρωϊ και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.
Από το 2019 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Legends 2004 Youth Cup εμπλουτίζει κάθε χρόνο το πρόγραμμά του με νέους προορισμούς .
Στο στάδιο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης ο οποίος παρακολούθησε την διοργάνωση και φυσικά τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ12.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΟΤ-ΑΕΛ