Μια εντυπωσιακή Παράσταση έδωσε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων η οποία με το πρόγραμμά της καθήλωσε το φιλόμουσο κοινό της Πύλης, οδηγώντας το στον μαγευτικό κόσμο της μουσικής  στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης την Πέμπτη 27/6 στις 20.30., που οργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τζένη Βαρδούλη αναφέρθηκε στο ιστορικό της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, λέγοντας χαρακτηριστικά αισθανόμαστε υπερηφάνεια σαν Σύλλογος  που δημιουργήσαμε την παραπάνω ορχήστρα εδώ και 10 χρόνια συγκεκριμένα από 2014 και περιλαμβάνει μουσικού από ηλικίας 11 έως 24 ετών, δίνοντας τους μια δυνατότητα επιπλέον να αναπτύξουν τις  μουσικές τους δεξιοτεχνίες να εργαστούν σε ένα διαφορετικό επίπεδο σε μια ορχήστρα και να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Τελειώνοντας η κ. Βαρδούλη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα για την παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά και την συνεργασία του Δήμου Πύλης για την διοργάνωση της συναυλίας καθώς και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Παιδείας- και Τουρισμού κ. Μαρίνας Πανάγου.

Χαιρετισμό έκανε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρίνα Πανάγου  η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Τρικάλων για την ανεπανάληπτη μουσική παρουσίαση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων.

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκε η τριμελής  και κατόπιν η πολυμελής Συμφωνική  Ορχήστρα Νέων Τρικάλων, που έπαιξαν Έργα σπουδαίων συνθετών επηρεασμένα από μουσικές παραδόσεις από διάφορες περιοχές του κόσμου, υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου κ. Στέφανο Σεκέρογλου αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Την ορχήστρα παρουσίασε η κ. Βίκυ Ψάλλα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου η οποία προλόγιζε ξεχωριστά την εκτέλεση κάθε έργου της Ορχήστρας.

Στην εκδήλωση παρευρίσκοντο ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρίνα Πανάγου, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσόλας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλης κ. Αλέξανδρος Τζιουβάρας.