Εθνική… τέλος για τον Φορτούνη!

Την απόφαση να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λίγο πριν κλείσει τα 31 ανακοίνωσε ο Τρικαλινός άσος του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι έκλεισε ένας κύκλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φορτούνη

«Στη ζωή κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή το να αγωνιστεί με το εθνόσημο της πατρίδας του είναι ύψιστη στιγμή. Για πολλά χρόνια έδωσα τα πάντα για τη γαλανόλευκη και την Εθνική Ομάδα, όμως θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Ελπίζω η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Εθνική Ομάδα να γίνει σεβαστή από όλους! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας Ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα!».

Φορτούνης: Αποσύρθηκε από την Εθνική

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός επιλογών του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος δεν τον είχε καλέσει για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Με τον Ουρουγουανό προπονητή να τονίζει ότι ο έμπειρος άσος δεν ταίριαζε στο πλάνο του για τους συγκεκριμένους αγώνες και ότι η απόφασή του δεν έχει να κάνει με εξωαγωνιστικά θέματα, ενώ είχε αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να τον καλέσει στα προσεχή παιχνίδια.

Ωστόσο, ο 55χρονος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν θα τον καλούσε ούτε για τους αγώνες με Ολλανδία (7/9) και Γιβραλτάρ (10/9) που ακολουθούν.

sport-fm.gr