Συνελήφθη, χθες  το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (25-07-2024) τις μεταμεσονύχτιες ώρες έως χθες (26-07-2024) το πρωί στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή τους, η δράστιδα αφαίρεσε 1 ποδήλατο, ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα, καθώς και, από 2 ανασφάλιστα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, το συνολικό χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, 1 μπουκάλι αρώματος, γυαλιά ηλίου και 1 φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 23-10-2023 έως 21-07-2024 στα Τρίκαλα, η δράστιδα αφαίρεσε 2 ακόμη ποδήλατα, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, καθώς και από 2 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, συνολικά:

∙το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ,

∙1 γυναικεία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και τραπεζική κάρτα &

∙1 μπουφάν.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της δράστιδας βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους, και συγκεκριμένα το μπουκάλι αρώματος, η γυναικεία τσάντα, χωρίς το περιεχόμενό της, και ένα ποδήλατο.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα ακόμη ποδήλατο, ως μέσο διάπραξης αξιόποινων πράξεων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων.