Τα γραφεία της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, η πρώην υπουργός και υποψήφια ευρωβουλευτής Έύη Xριστοφιλοπούλου και ο Σπύρος Καρανικόλας Νομικός Σύμβουλος και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "σε μία κατάμεστη αίθουσα από στελέχη, η υποδοχή των τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών έγινε με ενθουσιασμό.

Τα κυβερνητικά στελέχη ανέλυσαν το διακύβευμα των ευρωεκλογών που είναι η πολιτική σταθερότητα της χώρας μας και η οικονομική πολιτική που δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο.

Να μη δώσουμε σε κάποιους την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι πρέπει αυτή η πορεία της χώρας στην Ευρώπη να διαταραχθεί.

Αναφερόμενοι στην καταστροφής της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στον Νόμο Τρικάλων επισήμαναν ότι με πολλή δουλειά, με τη συνεργασία όλων το εθνικό στοίχημα της ανάταξης της Θεσσαλίας θα το κερδίσουμε.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των τοπικών και των κυβερνητικών στελεχών.

Παρόντες στην συνάντησή ήταν η Βουλευτής Τρικάλων κ. Παπακώστα Κατερίνα, ο αναπληρωτής Γραμματέας προγράμματος κ. Βλαχογιάννης Γεώργιος, ο αναπληρωτής Γραμματέας οργανωτικού κ. Κυριακής Γεώργιος, οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΕ Τρικάλων και Πύλης κ. Τσιμπίδας Ηλίας και Αραπογιάννης Αλέξανδρος και πλήθος στελεχών του κόμματος.

Επίσης με τηλεφωνική παρέμβαση την συνάντηση χαιρέτησαν οι δύο υπουργοί κ. Σκρέκας Κωνσταντίνος και Παπαστεργίου Δημήτρης.

Στην συνέχεια κλιμάκιο επισκέφθηκε την Φαρκαδόνα κατόπιν παραινέσεως του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Λόγω απουσίας του Προέδρου την υποδοχή και συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Γραμματέας της ΔΕΕΠ κ. Γιαννοτάκη Μάνη."