Ο Θεσπρωτός επικράτησε με ανατροπή 3-1 των Τρικάλων, στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας, για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τα Τρίκαλα μετά την ήττα αυτή έχουν στον πόντο πίσω τους Θεσπρωτό και Εορδαϊκό, ενώ ξαναμπήκε στο παιχνίδι της παραμονής και η Θύελλα Κατσικά.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πέρασε στο ημίχρονο ως αλλαγή τον Ζελέκου, ο οποίος αποδείχθηκε καθοριστικός στην ανατροπή της ομάδας του, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’, όταν ο Αλεξίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα με το ξεκίνημα του ημιχρόνου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ζελέκου στο 47’. Μάλιστα, στο 58’ πήρε και κεφάλι στο σκορ, με δράστη στον Τσιαφίτσα από ασίστ του Ζελέκου ενώ στο 78’ ο Ζελέκου διαμόρφωσε το 3-1.

Σκόρερ: Ζελέκου (47’, 78’), Τσιαφίτσας (58’) - Αλεξίου (20’)

Θεσπρωτός (Ρότσα): Δασκαλάκης, Αγγελούλης (46’ Ροβίνας), Ορφανός, Τσώτσος, Κολυβάς (46΄ Ζελέκου), Παλαμούτσης, Οικονομικός, Βλαχόπουλος (82’ Μπουμπούκης), Τσιαφίτσας (90’ Μάντικας), Ράπτης, Βιγιάλμπα

Τρίκαλα (Μπρισίμης): Παπαδόπουλος, Γεωργάκης, Τζέλης, Κατσαντώνης (90΄Τζιώρας), Ιωάννου, Μπέκας (80΄ Μάγγος), Κωστόπουλος, Μαγκούτης (60΄Βασιλείου), Σκόνδρας Ν., Αλεξίου, Σαμαντάς.

liganews.gr