Η ρινοπλαστική, ευρύτερα γνωστή και ως πλαστική μύτης, είναι η επέμβαση που πραγματοποιεί ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός, για την βελτίωση του σχήματος, του μεγέθους και της όψης της μύτης σας, προκειμένου να ταιριάζει πιο αρμονικά και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Συνηθέστερα συνυφασμένη με την εμφάνιση των διάσημων σταρ, η πλαστική μύτης θεωρείται επέμβαση ομορφιάς, είναι όμως μόνο αυτό ή πολλά περισσότερα;

Ουσιαστικά με την ρινοπλαστική, ο πλαστικός χειρουργός δεν βελτιώνει μόνο την όψη της μύτης, αλλά και την λειτουργικότητά της, εξασφαλίζοντας καλύτερη απρόσκοπτη αναπνοή και συνεπώς βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός δρ. Νικόλαος Καρμίρης, εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία ρινοπλαστική και είναι σε θέση να σας καθοδηγήσεις ώστε να επιλέξετε σωστά την πλαστική μύτης που θα επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο σε αισθητικό όσο και λειτουργικό επίπεδο.

Για διάσημες και όχι μόνο

Μπορεί να έχει επικρατήσει ότι η ρινοπλαστική είναι η επέμβαση των σταρ και όχι άδικα, αφού δεν είναι λίγες οι διάσημες γυναίκες -αλλά και άνδρες- που επιλέγουν την πλαστική μύτης για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους ευελπιστώντας ότι έτσι θα εκτοξεύσουν την καριέρα τους. Αριάνα Γκράντε, Μπιγιονσέ, Τζένιφερ Άνιστον, Μπέλα Χαντίντ, Τζένιφερ Λόπεζ, Κάιλι Τζένερ και φυσικά η απόλυτη Κιμ Καρντάσιαν, είναι μόλις μερικές από τις διάσημες που μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά με την σωστή ρινοπλαστική.

Η πλαστική μύτης ωστόσο έχει στόχο όχι μόνο να σας ομορφύνει αλλά να βελτιώσει και την ζωή σας. Αν για παράδειγμα υποφέρετε από κρεατάκια, στραβό διάφραγμα, δυσκολίες στην αναπνοή, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του ύπνου, τότε μία ρινοπλαστική μπορεί να σας ωφελήσει σημαντικά, καθώς θα σας βοηθήσει να αναπνέετε καλύτερα και να έχετε μία γενικά βελτιωμένη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά σας.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Για να εξασφαλίσετε την απόλυτη επιτυχία στην πλαστική μύτης, τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά, θα πρέπει ο πλαστικός χειρουργός που θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την ρινοπλαστική να διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, αλλά και εξειδίκευση, ώστε να είναι σε θέση να σας κατευθύνει ως προς ένα ρεαλιστικό και φυσικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας εξασφαλίσει μία εντυπωσιακή εμφάνιση με καλύτερη αναπνευστική λειτουργία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού δρ. Νικόλαου Καρμίρη και μάθετε τα πάντα για τη ρινοπλαστική και πώς η πλαστική μύτης μπορεί να σας βελτιώσει την αυτοπεποίθηση αλλά και την υγεία.