Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Φεβρουάριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα ο ποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)
Για εσένα, το επίκεντρο αυτού του μήνα θα είναι η επικοινωνία. Θα ανακαλύψεις ότι χρειάζεται να μιλήσεις, να μοιραστείς, να εξηγήσεις, να περιγράψεις και να διαδώσεις τις ιδέες σου παντού. Και θα έχεις πολλούς ανθρώπους πρόθυμους να ακούσουν! Μιας κι ασκείς μια γοητεία, δε θα χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Διατήρησε όμως την αυθεντικότητά σου και βεβαιώσου ότι δεν θα κάνεις οτιδήποτε, μόνο και μόνο για να γίνεις αρεστός/η, καθώς θα σου αρέσει η προσοχή που θα παίρνεις. Δούλεψε με τον αυτοέλεγχό σου αυτές τις τέσσερις εβδομάδες. Επίσης, έχετε κατά νου, ότι εφ' όσον εκτίθεσαι, θα υπάρξει και κριτική, όπως είναι το φυσιολογικό, οπότε να είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς κάτι που θα σου πουν γιατί μπορεί να έχουν δίκιο.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)
Μετά από μια συναρπαστική περίοδο δημιουργικής αυτοέκφρασης, αυτός ο μήνας σε καλεί να κάτσεις πίσω και να περιμένεις τις εξελίξεις. Έκανες ό,τι ήταν να κάνεις, οπότε τώρα χαλάρωσε. Το επίπεδο της αφοσίωσης και της αντοχής σου θα ενισχυθεί, γι' αυτό αξιοποίησε στο έπακρο αυτόν τον χρόνο! Εργάσου μεθοδικά. Εάν έχεις την τάση να διασκορπίζεις την ενέργειά σου σε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, φτιάξε στον εαυτό σου ένα χρονοδιάγραμμα, μια ημερήσια λίστα υποχρεώσεων και ένα λογικό πλάνο. Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να αποκτήσεις κάποιες καλές συνήθειες που θα σε μεταφέρουν ομαλά στο επόμενο στάδιο. Τον Φεβρουάριο, επίσης, ίσως έχεις μια απροσδόκητη σύνδεση με το παρελθόν, μέσω ενός συγγενή με τον οποίο είχατε χαθεί ή κάποιου σημαντικού προσώπου που δεν έχεις δει εδώ και καιρό. Δημιούργησε και πάλι γέφυρες με τις ρίζες σου, εμβάθυνε στην καταγωγή σου ή πες ιστορίες αναφορικά με την παιδική σου ηλικία στον/η σύντροφο ή τους φίλους σου, που κρατάς μέσα σου.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)
Το μήνυμα του μήνα είναι να γίνεις ευέλικτος/η! Ο Φεβρουάριος φέρνει πολλές αλλαγές, επομένως η κύρια "δουλειά" σου αυτές τις τέσσερις εβδομάδες είναι να τις διαχειριστείς. Μπορεί να αρχίσεις να νιώθεις ότι δεν ταιριάζετε πια με το ταίρι σου. Μια φιλία ίσως σου φανεί ξαφνικά αποπνικτική ή ένας συνάδελφος ότι βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Δεν είναι αυτοί, είσαι ΕΣΥ που τα βλέπεις έτσι! Και αυτά τα ασυμβίβαστα συναισθήματα οφείλονται στο ότι περνάς κάποιες μεγάλες εσωτερικές διακυμάνσεις. Ψάξε γύρω σου για καινούργιες συγκινήσεις. Διάβασε ένα νέο βιβλίο. Επισκέψου μια άλλη πόλη για το Σαββατοκύριακο. Αυτός ο μήνας είναι για να ανοίξεις τα μάτια σου, το μυαλό σου και την προοπτική σου! Μην ανησυχείς, μήπως αφήσεις ανθρώπους πίσω. Εάν πρόκειται να γίνουν μέρος της ζωής σου, θα έρθουν μαζί σου ή θα σε ακολουθήσουν πολύ σύντομα.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)
Πιστεύεις ότι η ζωή στο σπίτι είναι βαρετή; Τότε ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς! Αυτός ο μήνας σου δείχνει ότι πρέπει να επιφέρεις την αρμονία στο χώρο σου, υπενθυμίζοντάς σου πόση ομορφιά, αγάπη και δημιουργικότητα υπάρχει πίσω από την εξώπορτά σου. Αν έχεις οικογένεια, θα βρεις τρόπους να την αγαπήσεις ξανά. Εάν ζεις μόνος/η ή μακριά από αυτούς που αγαπάς, τότε είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αρχίσεις να ψάχνεις αυτόν/η που θα μοιραστείς μαζί του στιγμες ή τους προσεγγίσεις. Μπορεί τελικά να σε χρειάζονται, γι' αυτό πρόσφερε υποστήριξη, συμβουλές, ένα φλιτζάνι καφέ ή έναν ώμο για να κλάψουν. Μην το παρακάνεις όμως και εξαντλήσεις τον εαυτό σου. Από την άλλη, εξέτασε το ενδεχόμενο να ασχοληθείς με μια μορφή τέχνης όπως η υφαντική, το μακραμέ, η κεραμική ή η χαρτοτεχνία. Εάν έχεις ένα λανθάνον ταλέντο, αυτή είναι η στιγμή να το απελευθερώσεις! Πρόσεξε μόνο να μην βγάλεις τελειομανία γιατί είναι πιθανό να γίνεις επικριτός/η με τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)
Εάν τόσο καιρό έκανες τις δουλειές όλων των άλλων, ήρθε η ώρα να εστιάσεις σε εσένα. Αυτός ο μήνας σε καλεί να επιβραδύνεις και να σκεφτείς πιο βαθιά τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Με ποιανού τον ρυθμό κινείσαι; Τον δικό σου ή κάποιου άλλου; Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η πραγματική δουλειά που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι εσωτερική. Πέρασε χρόνο αυτόν τον μήνα με θετικούς ανθρώπους που σε τρέφουν και σε υποστηρίζουν. Απόφυγε όσους είναι τοξικοί και στραγγίζουν την ενέργειά σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι πιο κουρασμένος/η απ' ό,τι συνήθως, λόγω όλων όσων σκέφτεσαι, ερευνάς και νιώθεις. Άσκοπα ξενύχτια, ποτά και άλλες κρεπάλες δε σου κάνουν καλό. Να κοιμάσαι περισσότερο, να κλείσεις την τηλεόραση και να αντιμετωπίζεις το σώμα σου σαν ναό και το μυαλό σου σαν ένα πολύτιμο καταφύγιο.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)
Ετοιμάσου, γιατί οι φιλοδοξίες σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται! Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εκτιμήσεις όλη τη σκληρή δουλειά που σε έφερε σε αυτό το σημείο, τις δεξιότητες που έχεις αναπτύξει, την προσπάθεια που κατέβαλες και τα ρίσκα που ανέλαβες. Μην περιορίζεις τον εαυτό σου ή τα σχέδιά σου με κανέναν τρόπο. Ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για επενδύσεις, νομικές υποθέσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Πιθανότατα θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις για σένα και για κάθε εμπλεκόμενο στη ζωή σου, αφού η καρδιά και το κεφάλι σου είναι ισορροπημένα αυτή τη στιγμή. Γιατί να μην πας ένα βήμα παραπέρα, εφ' όσον ευνοείσαι και να εφαρμόσεις κάποια τολμηρά σχέδια; Ο μελλοντικός σου εαυτός θα σε ευχαριστήσει για ό,τι κάνεις σήμερα.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)
Ο Φεβρουάριος φέρνει το τέλος ενός προσωπικού κύκλου. Κάτι στη ζωή σου φτάνει στο "THE END" και σου ζητείται να το αφήσεις να φύγει. Αυτό μπορεί να είναι μια σχέση ή ένα έργο στη δουελιά ή ίσως μια συνήθεια ή ένα σύνολο πεποιθήσεων που σε κρατούν πίσω. Η παράδοση μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι απαραίτητο μέρος της εξέλιξής σου. Έφτασες πια σε μια διασταύρωση και είτε θα παραμείνεις στον ίδιο δρόμο ή θα αλλάξεις, έτσι ώστε να πας σε ένα άλλο επίπεδο. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι αν δεν το κάνεις τώρα, απλώς θα επαναλαμβάνεσαι και θα ξαναζήσεις θέματα παρόμοια με αυτά που μόλις έζησες. Το να κρατάς σφιχτά το παρελθόν κι ό,τι έχει φθαρεί καθυστερεί τη δική σου πρόοδο. Να είσαι συμπονετικός/η με τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα. Πήγαινέ το χαλαρά και δώσ' του χάρη και συγχώρεση. Να θυμάσαι ότι το να έχεις μνησικακία ή ζήλια δε θα σε ωφελήσει! Η απελευθέρωσή σου από αρνητικές εμπειρίες και συναισθήματα πρέπει να είναι εγκάρδια και γνήσια.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)
Είσαι αποφασισμένος/η να αφήσεις πίσω σου την αναποφασιστικότητα και να χαράξεις μια νέα πορεία. Μπορεί να σου βγει αυθόρμητα, ακόμη και να μοιάζει απερίσκεπτο, αλλά οι αλλαγές που κάνεις τώρα μπορούν να σε οδηγήσουν σε έναν εντελώς νέο κύκλο. Να περιμένεις καινούργιες ευκαιρίες να μπουν στη ζωή σου. Ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που πρόκειται να αλλάξει ολόκληρη την κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεσαι. Συντονίσου με τη διαίσθησή σου. Αν βρεθείς σε δίλημμα, ανάμεσα στο δικό σου ένστικτο και την επιθυμία σου να ευχαριστήσεις τους άλλους, πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο. Έχε επίσης υπόψη σου ότι οι ενέργειές σου αυτόν τον μήνα θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για να ακολουθήσουν και άλλοι. Αν χρειαστεί, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις υποστήριξη. Αυτό δε συμβαίνει επειδή δεν τα καταφέρνεις σε ό,τι καταπιαστείς, αλλά γιατί είναι πολλά αυτά που έχεις αναλάβει και χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)
Βουτηγμένος στο συναίσθημα είναι αυτός ο μήνας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όμως! Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων εβδομάδων, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τη δύναμη των εσωτερικών σου λειτουργιών. Ο τρόπος που νιώθεις είναι το σύστημα καθοδήγησής σου, γι' αυτό ξεκίνα σιγά-σιγά από το να εμπιστεύεσαι.Ίσως νιώθεις πιο ευάλωτος/η από ό,τι παλιότερα αλλά αν καταφέρεις να δείξεις τι αισθάνεσαι και να δεχτείς, μπορεί να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Θα μεγαλώσει όμως κι η ευαισθησία σου απέναντι σε καταστάσεις και ανθρώπους! Άκουσε προσεκτικά τους άλλους. Παρατήρησε τη γλώσσα του σώματος και μη στέκεσαι μόνο στις λέξεις. Άσε τους να μιλήσουν και κάνε τους ερωτήσεις σχετικά με το πώς τα πάνε πραγματικά. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, τότε η οικειότητα θα χτυπήσει ταβάνι αυτόν τον μήνα και αν ψάχνεις τον έρωτα, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο.

astrology.gr