Με την ανακοίνωση της παράτασης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων έως 22 Μαρτίου, ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Τρικάλων που είχε σταλεί προς τον Αν. Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαθανάση και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα, προκειμένου να δοθεί το εύλογο χρονικό διάστημα σε επιχειρηματίες και συμβούλους να καταθέσουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του Ε. Π. Ανταγωνιστικότητα 2021-2027.

Με έντονο το ενδιαφέρον των νέων επενδυτών, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη η ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων και την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος για τα χρηματοδοτικά προγράμματα ενίσχυσης της λειτουργίας των νέων και υπό ίδρυση επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ, κυρίες Κουτσούκου Αγγελική, Κατσίβελου Κέλλυ και τον κ. Κατσαούνη Ευάγγελο για την μακροχρόνια συνεργασία των δύο φορέων, τόνισε τη σπουδαιότητα των δύο αυτών εργαλείων στη στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ιδίως για την περιφέρειά μας που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των δύο προγραμμάτων από τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διάλογο μεταξύ των υπευθύνων των δράσεων και των παρευρισκομένων, προς επίλυση αποριών επί της επιλεξιμότητας των δικαιούχων, των δαπανών και της διαδικασίας υποβολής των επενδυτικών σχεδίων.