Ούτε ένα ευρώ δεν κατανεμήθηκε στη δεύτερη κατανομή πρόσθετης χρηματοδότησης στον Δήμο Πύλης, όπως ανέφερε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Ούτρας:

«Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ έχουμε 2 Υπουργούς και βουλευτές, στη δεύτερη κατανομή πρόσθετης χρηματοδότησης να έχουμε κυριολεκτικά μηδέν. Με τόσο ορεινό όγκο και καταστροφές, ο Δήμος Πύλης είναι πολύ πίσω στη χρηματοδότηση.

Ενώ δίνουν, και καλά κάνουν, στο Δήμο Φαρκαδόνας 2,6 εκατομμύρια, στο Δήμο Τρικκαίων 300 χιλιάδες ευρώ, και εμείς με τόσες καταστροφές σε οδικό δίκτυο και πολλά άλλα να μην παίρνουμε τίποτα. Κυριολεκτικά μηδέν. Έχω ήδη μιλήσει προσωπικά, και θα μιλήσουμε και σήμερα, με τον Υπουργό τον κ. Σκρέκα που είναι στην Πύλη, και περιμένουμε την απάντηση του γιατί έχουμε μηδέν χρηματοδότηση.

Δεν ξέρω τι νομίζουν, ότι δεν έχουμε πάθει ζημιές; Αυτά τα φερτά υλικά που έχουν μείνει μέσα στον Παραπόταμο, πώς θα τα μαζέψουμε; Έχουμε δρόμους που κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν, θέλουν καινούργια χάραξη. Ένα σωρό ζημιές έχει το χιονοδρομικό, θέλουμε χρήματα να το ξαναλειτουργήσουμε. Είπαν ότι θα έρθουν χρήματα και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει ούτε ένα ευρώ, πρέπει να πληρωθούν και οι εργολάβοι δεν γίνεται να περιμένουν άλλο.»