Γράφει και επιμελείται η Νεκταρία Βαρσαμή-Πουλτσίδη

Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου οδεύουν στο τέλος τους. Ως τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και το καρναβάλι, εξασφαλίστε χρόνο με ό, τι πραγματικά σας γεμίζει. Προτείνω αναγνωστικά ταξίδια.

1-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο «Κάραβαλ» της συγγραφέως Στέφανι Γκάρμπερ. Η μετάφραση ανήκει στην Πηνελόπη Τριάδα.

Μαγικό παιχνίδι ή πλεκτάνη; Ένα μυθιστόρημα με ανατροπές, μυστήριο, δράση, όμορφες περιγραφές και στοιχεία ρομαντισμού. Α! Και πολλή χρυσόσκονη...

Στο Ίσλα ντε λος Σουένιος, το νησί των ονείρων, κάθε χρόνο διαδραματίζεται το Κάραβαλ, ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ποιο θα είναι το θέμα του φετινού;

Η Σκάρλετ και η Τέλα Ντράγκνα ετοιμάζονται...

Η πρωταγωνίστρια δεν περίμενε όσα τελικά συνάντησε. Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του παιχνιδιού υποπτευόμενη τους πάντες και τα πάντα. Η ασφάλεια όμως δεν είναι το παν. Τίποτα δεν είναι αληθινό. Ή τελικά είναι;

Ένας θρυλικός διαγωνισμός, ένα σαγηνευτικό ειδύλλιο, ένας άρρηκτος δεσμός ανάμεσα σε δύο αδελφές.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ΕΝΑ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΝΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ, ΕΝΑΣ ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ.

Η Σκάρλετ Ντράγκνα δεν έχει φύγει ποτέ από το μικροσκοπικό νησί όπου ζει με την αδελφή της, την Τέλα. Όταν ο πανίσχυρος και σκληρός πατέρας τους της επιβάλει να παντρευτεί, το όνειρο της Σκάρλετ να συμμετάσχει στο Κάραβαλ –το συναρπαστικό παιχνίδι που λαμβάνει χώρα μία φορά τον χρόνο– γκρεμίζεται.

Κι όμως, η πρόσκληση που τόσα χρόνια περιμένει επιτέλους φτάνει. Και οι δυο αδελφές ξεκινούν για το παιχνίδι. Μόνο που, όταν φτάνουν, η Τέλα πέφτει θύμα απαγωγής από τον εγκέφαλο του Κάραβαλ, τον Λέτζεντ. Ο λόγος είναι ότι η νεαρή κοπέλα αποτελεί το θέμα του φετινού Κάραβαλ∙ όποιος τη βρει πρώτος θα είναι ο νικητής.

Η Σκάρλετ ξέρει ότι το Κάραβαλ δεν είναι αληθινό. Πρέπει, όμως, να εντοπίσει την Τέλα πριν οι πέντε νύχτες του παιχνιδιού τελειώσουν. Διαφορετικά θα τεθεί σε λειτουργία ένα επικίνδυνο ντόμινο… Καλώς ήρθες στο ΚΑΡΑΒΑΛ. Προσοχή μη σε παρασύρει.

Συγγραφέας: Στέφανι Γκάρμπερ

ISBN: 978-618-01-2657-0

Αρ. σελίδων: 433

Έτος έκδοσης: 2018

Εκδόσεις: Ψυχογιός

2-Από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο κυκλοφορεί το βιβλίο «Ο υιός ο Κορονοϊός» της συγγραφέως Ελένης Παπαθεοδώρου σε εικονογράφηση του Σπυρίδωνα Ζαχαρόπουλου.

Ένα τόσο επίκαιρο ανάγνωσμα. Με τρυφερότητα και αγάπη η Κύπρια συγγραφέας μιλά για την πρωτόγνωρη κι απρόσκλητη πανδημία, χαρίζοντάς μας ιικές συμβουλές χωρίς φόβο, παρά μόνο με ελπίδα κι αισιοδοξία.

Μπορούμε να προφυλαχθούμε απ’ τον υιό της βασίλισσας Αγριπούλας και του βασιλιά Πνευμόνιου, το εγγόνι της γιαγιάς Γιατρούλας; Πώς θα μας βοηθή σουν η θεία Μασκουλίνα, ο θείος Καθαροχέριος και ο κύριος Αντισηπτικός; Θα δούμε τον ήλιο της χαράς και της ελπίδας; Θα ξαναθυμηθούμε ν’ αγαπάμε σωστά;

Το παραμύθι είναι ένας εύκολος και τρυφερός τρόπος να μεταφέρεις μηνύματα, συμβουλές και αξίες. Προσωποποιώντας τους ήρωες της καθημερινότητάς μας και δίνοντάς τους μορφή γίνονται περισσότερο κατανοητοί απ’ τα παιδιά που καλούνται κι αυτά να ζήσουν μαζί τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Σε μία μακρινή χώρα, την Ιαπωνία, γεννήθηκε ένα αγοράκι λίγο διαφορετικό από τα άλλα! Είχε σκούρα μαλλάκια, ανακατεμένα θαρρείς από την καταιγίδα, μαύρα μεγάλα μάτια συννεφιασμένα και μια… λαμπρή κορώνα στο κεφάλι του σαν αστραπή.

Ολοι φώναξαν να σας ζήσει ο… υιός. Μόνο που αυτός ο υιός δεν ήταν σαν όλους τους άλλους και σύντομα, προκάλεσε μπελάδες στους γονείς, στους υπηκόους αλλά και στη χώρα του… Ένα παραμύθι επίκαιρο όσο λίγα!

Συγγραφέας: Ελένη Παπαθεοδώρου

ISBN: 978-618-5556-07-5

Αρ. σελίδων: 28

Έτος έκδοσης: 2021

Εκδόσεις: Υδροπλάνο

3-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το τρίτο βιβλίο «Καταστροφή και Αναγέννηση» το τρίτο μέρος της σειράς Οι Γκρίσα της συγγραφέως Λι Μπαρντούγκο. Η μετάφραση ανήκει στην Πηνελόπη Τριάδα.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς ολοκληρώνεται με την Αλίνα σαφώς ωριμότερη. Όσο εκείνη προσπαθεί να ανασυνταχθεί τόσο ο Ντάρκλινγκ πεισμώνει ώστε να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Δεν ενθουσιάστηκα με τον Μαλ, αλλά συμπάθησα πολύ περισσότερο τον Νικολάι.

Η αναζήτηση του αρχαίου πλάσματος είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της νίκης και αποτελεί τον κυριότερο στόχο για την Αλίνα, διότι η τύχης ενός ολόκληρου λαού κρέμεται από μια κλωστή.

Το ‘δέσιμο’ μεταξύ της Αλίνας και του Ντάρκλινγκ αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της πλοκής.

Στο σύνολό της, η τριλογία των Γκρίσα έχει έναν ιδιαίτερο και καλοστημμένο κόσμο που ξεχωρίζει ανάμεσα στα βιβλία φαντασίας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΚΛΗΤΕΥΤΡΑ. ΑΓΙΑ.​

Η μοίρα του έθνους εξαρτάται από μια τσακισμένη Κλητεύτρια του Ήλιου, έναν ατιμασμένο ανιχνευτή και τα απομεινάρια ενός κάποτε μεγάλου μαγικού στρατού.

Ο Ντάρκλινγκ κυβερνά από τον σκιώδη θρόνο του, ενώ η αποδυναμωμένη Αλίνα Σταρκόφ προσπαθεί να αναρρώσει από τη μάχη τους κάτω από την αμφίβολη προστασία όλων εκείνων που τη λατρεύουν ως Αγία. Τώρα οι ελπίδες της εναποτίθενται στη μαγεία ενός αρχαίου πλάσματος, που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια, και στην πιθανότητα ένας παράνομος πρίγκιπας να είναι ζωντανός.

Καθώς οι σύμμαχοι και οι εχθροί της οδεύουν προς τον πόλεμο, μόνο η Αλίνα στέκεται ανάμεσα στη χώρα της και ένα όλο και μεγαλύτερο κύμα σκότους που θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο. Για να κερδίσει αυτή τη μάχη, πρέπει να αποκτήσει τη δύναμη ενός θρύλου – αλλά το να καταφέρει να αποκτήσει το πουλί της φωτιάς μπορεί να είναι η καταστροφή της.

Συγγραφέας: Λι Μπαρντούγκο

ISBN: 978-618-01-4542-7

Αρ. σελίδων: 448

Έτος έκδοσης: 2022

Εκδόσεις: Ψυχογιός

4-Από τις Εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το τρίτο βιβλίο «Η Επιστροφή του Βασιλιά» της σειράς Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών του συγγραφέα Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Η μετάφραση ανήκει στην Ευγενία Χατζηθανάση- Κόλλια.

Καθώς ο Σάουρον κάνει την υπέρτατη προσπάθεια να κατακτήσει τη Μέση Γη, ο Γκάνταλφ με τον Βασιλιά του Ρόχαν, Θέοντεν, επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους για να υπερασπιστούν την πρωτεύουσα της Γκόντορ, Μίνας Τίριθ. Ο Άραγκορν διεκδικεί τον θρόνο της Γκόντορ και καλεί έναν στρατό από φαντάσματα να τον βοηθήσουν να νικήσει στη μάχη. Έτσι, μένει ο Φρόντο και ο Σαμ να κουβαλήσουν το βαρύ φορτίο του Δαχτυλιδιού και να αντιμετωπίσουν το Γκόλουμ.

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι φτάνουν στη Μόρντορ και προσπαθούν να καταστρέψουν το Δαχτυλίδι στο μόνο μέρος που μπορεί να καταστραφεί, στο Βουνό του Χαμού.

Το Γκόλουμ, αναδεικνύοντας και πάλι την κακιά φύση του, θα προδώσει τους δυο φίλους, οδηγώντας τους στη γιγαντιαία αράχνη Σέλομπ. Ο Φρόντο, που θα έρθει μια ανάσα από τον θάνατο, βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ορκ, ενώ ο Σαμ, που τον νομίζει νεκρό, συνεχίζει μόνος του.

Ενώ η Σκοτεινιά της Μόρντορ απλώνεται απειλητικά στη Μέση Γη, ο Άραγκορν αποκαλύπτεται ότι είναι ο χαμένος Βασιλιάς της Γκόντορ, και ταξιδεύει προς τη Μίνας Τίριθ, μαζί με όσους έχουν απομείνει από τη Συντροφιά, προκειμένου να υπερασπιστεί την αρχαία αυτή πόλη μέχρι θανάτου.

Ποια είναι τα στρατηγικά σχέδια του Γκάνταλφ και του Σόρον, μέχρι την τελική καταστροφή και το τέλος της Μεγάλης Σκοτεινιάς;

Το βιβλίο προσφέρει μια μοναδική περιήγηση στο κάποτε ισχυρό βασίλειο της Γκόντορ, στις ανατριχιαστικές κατακόμβες του όρους Ντουίμονμπεργκ, στη βρομερή και ασφυκτική φωλιά της τερατώδους Σέλομιι και στην ερημωμένη χώρα της Μόρντορ, ένα τοπίο Αποκάλυψης όπου και πρόκειται να διαδραματιστούν οι τελευταίες σκηνές αυτού του επικού αγώνα.

Η τελική μάχη ενάντια στις δυνάμεις του Κακού. Τρομερές οι μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις του Φωτός και του Σκότους. Ίσως η πιο αριστουργηματική σειρά βιβλίων του είδους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η αποστολή του Φρόντο και των συντρόφων του φαίνεται καταδικασμένη να αποτύχει. Ο Φρόντο, ύστερα από μια τρομερή μάχη, μεταφέρεται ναρκωμένος από τους Ορκ στον πύργο τους.

Ο Σαμ, ο πιστός του υπηρέτης, τους καταδιώκει αλλά πέφτει λιπόθυμος μπροστά στην πόρτα του πύργου. Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, διασκορπισμένη πλέον, αντιμετωπίζει τους πιο επικίνδυνους εχθρούς. Θα καταφέρουν να συναντηθούν και πάλι και να ολοκληρώσουν την αποστολή τους; Ευτυχώς που ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος έχει ένα φοβερό σχέδιο για να καταστρέψουν το Δαχτυλίδι στη Μόντορ, τη χώρα του Εχθρού, και να φέρουν το τέλος της Μεγάλης Σκοτεινιάς.

Ο τρίτος τόμος της τριλογίας Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ. Το αριστούργημα του Τόλκιν για τη θρυλική συντροφιά των Χόμπιτ, τον Άρχοντα του σκότους και το πανίσχυρο Δαχτυλίδι. Η αιώνια μάχη του Καλού και του Κακού μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας...

Συγγραφέας: Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν

ISBN: 978-960-04-0438-8

Αρ. σελίδων: 600

Έτος έκδοσης: 1985

Εκδόσεις: Κέδρος

5-Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το τρίτο βιβλίο «Κοτσυφόκισσα», το τελευταίο μέρος της βραβευμένης σειράς Αγώνες Πείνας της συγγραφέως Σούζαν Κόλινς. Η μετάφραση ανήκει στην Πηνελόπη Τριάδα.

Απ’ τις λίγες σειρές βιβλίων που η κινηματογραφική τους μεταφορά ήταν αρκετά καλή.

Η Κάτνις γίνεται το σύμβολο της επανάστασης, το έμβλημα ενός λαού και του αγώνα του ενάντια στην παντοκυριαρχία της Πάνεμ, δεχόμενη όμως τις παράπλευρες απώλειες και κάπου αρχίζει να χάνει την ισορροπία της χωρίς τον Πίτα. Θα εμπνέει τον αυριανό κόσμο της Πανέμ.

Η επιτυχία της επανάστασης θα εξαρτηθεί από την προθυμία της να γίνει πιόνι, να δεχθεί να αναλάβει ευθύνη για αμέτρητες ζωές προς την αλλαγή του μέλλοντος της Πάνεμ κόντρα στη φιλοσοφία κάθε Κάπιτολ.

Θα πρέπει να παραμερίσει τα αισθήματα οργής και καχυποψίας που νιώθει και να γίνει η Κοτσυφόκισσα των επαναστατών, με όποιο προσωπικό κόστος.

Το τρίτο μέρος είναι διφορούμενο, διδακτικό, συγκινητικό κι ανατρεπτικό. Οι ήρωες έχουν ωριμάσει, έχουν βελτιώσει την αυτογνωσία τους, τόσο ώστε να ξεχωρίζουν τα κίνητρα του περιβάλλοντός τους, καλούνται να σταθούν και να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους απ’ τη δικτατορία μα κι απ’ τους εσωτερικούς τους δαίμονες και η δράση αρχίζει να κοπάζει. Το σκηνικό κοινωνικοπολιτικό μέσα από έναν πόλεμο, περιπέτεια και στρατηγική. Καθρεφτίζει το σήμερα.

Θα υπάρξει συνειδητή επιλογή του λυτρωτικού καλού; Και ποια είναι η αληθινή μορφή του εχθρού της κοινωνίας μας τελικά;

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΕΡ ΣΑΣ. «ΑΝ ΚΑΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!»

Η Κάτνις Έβερντιν κατάφερε να επιβιώσει δύο φορές στους Αγώνες Πείνας. Ωστόσο δεν είναι ασφαλής. Μια ανταρσία είναι προ των πυλών και όλοι, καθώς φαίνεται, έχουν βάλει το χεράκι τους στα προσεκτικά καταστρωμένα σχέδια, εκτός από την Κάτνις. Κι όμως, αυτή είναι που πρέπει να παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στην τελική μάχη. Η Κάτνις πρέπει να γίνει η Κοτσυφόκισσά τους, το σύμβολο της ανταρσίας, όποιο κι αν είναι το προσωπικό κόστος.

Το τρίτο μέρος της καθηλωτικής τριλογίας ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, που κατέκτησε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Συγγραφέας: Σούζαν Κολινς

ISBN: 978-618-01-2279-4

Αρ. σελίδων: 400

Έτος έκδοσης: 2018

Εκδόσεις: Ψυχογιός

6-Από τις Εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το τρίτο βιβλίο «Το ελάφι του Βασιλιά» της σειράς Οι ομίχλες της Άβαλον της συγγραφέως Μάριον Ζίμερ Μπράντλεϊ. Η μετάφραση ανήκει στον Ζώη Λούβαρη.

Συνεχίζεται και σ’ αυτό το βιβλίο η διαφορετική οπτική του μύθου του Βασιλιά Αρθούρου. Η Μοργκέιν συνεχίζει το μεθοδευμένο σχέδιό της ώστε να απομακρύνει τον Λάνσελοτ από την Γκουένιφαρ σχεδιάζοντας έναν γάμο για τον ιππότη. Ωστόσο, η απαγορευμένη αγάπη των δυο τους μόνο προβλήματα μπορεί να επιφέρει. Η Γκουένιφαρ συνεχίζει να προωθεί τον Χριστιανισμό με σκοπό να εξαλείψει εντελώς τη θρησκεία και την δοξασία των Δρύιδων.

Από την άλλη, η Μοργκέιν παντρεύεται ένα βασιλιά της Ουαλίας με σκοπό την ανάκτηση των δυνάμεων που έχασε με την αποχώρησή της από το Άβαλον. Ενώ ο Αρθούρος καλείται να αντιμετωπίσει έναν αινιγματικό νεαρό Γκουίντιον σε μια αναμέτρηση με έναν νικητή κι έναν χαμένο.

Αν είσαστε λάτρεις των θρύλων του Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης, τότε θα απολαύσετε την ιστορία. Σαφώς το «Το ελάφι του Βασιλιά», έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και δράση από τα δύο προηγούμενα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο τρίτος τόμος του κλασικού έργου της Μάριον Ζίμερ Μπράντλεϊ Οι ομίχλες της Άβαλον. Μια διαφορετική οπτική στο μύθο του βασιλιά Αρθούρου, μέσα από την αφήγηση της αδερφής του, Μοργκέιν. Ένας κόσμος ιερών μυστηρίων, σκοτεινών παραδόσεων και σκληρών αναμετρήσεων. Ένας κόσμος όπου η ζωή, ο έρωτας και ο θάνατος γίνονται ένα παράξενο κουβάρι στα χέρια θεών και ανθρώπων.

Ένας όμορφος μελαχρινός νεαρός, με μια παράξενη λάμψη στα μάτια. Γνωρίζει πολλά και κρύβει ακόμα περισσότερα. Λέγεται Γκουίντιον και είναι το μεγάλο μυστικό της Μοργκέιν: το παιδί που συνέλαβε πριν από πολλά χρόνια στα Ιερά Μυστήρια της Άβαλον. Πατέρας του, ο ίδιος ο αδερφός της, ο βασιλιάς Αρθούρος. Αιμομιξία ή άθλιο παιχνίδι της μοίρας; Ήρθε η ώρα να δοθούν εξηγήσεις. Ο Γκουίντιον είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με τον πατέρα και βασιλιά του. Μέχρι τέλους...

Συγγραφέας: Μάριον Ζίμερ Μπράντλεϊ

ISBN: 978-960-04-1942-9

Αρ. σελίδων: 328

Έτος έκδοσης: 2002

Εκδόσεις: Κέδρος

  

26ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2023 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΑΘΗΝΑ 27 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ | ΣΑΒΒΑΤΑ | ΚΥΡΙΑΚΕΣ 09:00 – 21:00

200 Εκδότες – Χιλιάδες Βιβλία – Τιμές από 1 €

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ (Σ.ΕΚ.Β.) &ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΩΝ (Π.Ο.Ε.Β)

Το 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κλαυθμώνος το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα: «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι έξι έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!

Στο 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη και υπαίθρια εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μας επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!

Το 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, θα λειτουργεί Καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, από 27 Ιανουαρίου έως και 19 Φεβρουαρίου 2023.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ