Για την πορεία των έργων της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Λυκείου Πύλης, ενημερώθηκε με επίσκεψή του στο χώρο, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας.

Οι εργασίες που ολοκληρώνονται σύντομα, εντάσσονται στο έργο με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Μονάδων Πύλης» και με συνολικό προϋπολογισμό 1.610.000 €. Ειδικότερα 600.000 € για το Λύκειο Πύλης και 1.010.000 € για το Γυμνάσιο Πύλης, οι εργασίες του οποίου θα αρχίσουν μετά την ολοκλήρωση αυτών του Λυκείου.

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «στην τρέχουσα θητεία μας τα έργα με περιβαλλοντικό προσανατολισμό είναι για εμάς έργα ουσίας και πρώτης προτεραιότητας. Σε αυτή τη φιλοσοφία εντάσσονται και τα έργα της ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών μονάδων της Πύλης.

Μετατρέψουμε τα παλιά ενεργοβόρα κτίρια με σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον, σε σύγχρονα, λειτουργικά και φιλικά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Θέλουμε το σχολείο, το δεύτερο σπίτι τους, να είναι ό,τι πραγματικά τους αξίζει. Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό δήμο κοντά στο δημότη» .

Ευχαριστήριο προς τον όμιλο «Ελληνικά Γαλακτοπωλεία»

Ο Δήμος Πύλης ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες «Όλυμπος» & «Οικογένεια Κλιάφα» του ομίλου «Ελληνικά Γαλακτοπωλεία», για την αλληλεγγύη που έδειξαν προς τους πληγέντες του Δήμου Πύλης κατά την πρόσφατη θεομηνία, προσφέροντας γιαουρτάκια, χυμούς και τσάι.