Αλλαγές, ανατροπές, ευχάριστα γεγονότα και νέοι έρωτες ξεκινούν μετά τη μερική ηλιακή έκλειψη και τη νέα Σελήνη που πραγματοποιούνται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η έκλειψη Ηλίου μάς προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η νέα Σελήνη σηματοδοτεί την καινούρια αρχή για κάτι. Οπότε σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε κάποια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή σας.

Διαβάστε παρακάτω αν το ζώδιό σας ανήκει σε εκείνα που επηρεάζονται περισσότερο από τις συγκεκριμένες πλανητικές όψεις.

Mαθαίνετε πολλά για τις υγιείς σχέσεις αυτήν την περίοδο. Η Ηλιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας, δηλαδή εκείνον που εστιάζει στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Μήπως μια γνωριμία καταλήγει σε σχέση; Ίσως μια σχέση πρέπει να φτάσει στο τέλος της; Η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να σημαίνει το τέλος ενός δεσμού ή την εξέλιξή του σε ένα άλλο επίπεδο. Ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη φέρνει αναταραχές στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το φεγγάρι σάς κάνει να συνειδητοποιήσετε αν λαμβάνετε την ικανοποίηση που ζητάτε στην καθημερινότητά σας. Με λίγα λόγια, η δυναμική των σχέσεών σας αλλάζει και εσείς έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με ανθρώπους που ήδη γνωρίζετε ή με άτομα που μόλις ήρθαν στη ζωή σας. Φροντίστε να αφήσετε χώρο για το καινούριο και τα νέα δεδομένα.

Λέων

Στον άξονα καριέρας – οικογένειας πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη και σας προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές. Πυροδοτούνται συναισθηματικά κενά σε επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις και ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από όλους και από όλα. Νιώθετε πως πρέπει να «ξαναχτίσετε» τη ζωή σας και ίσως δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω ή κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Μπορεί να προκύψει μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Όπως και να έχει ώστε μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε και προσέξτε την υγεία σας, καθώς μπορεί να συμβαίνουν θετικά γεγονότα, αλλά το άγχος δεν σας αφήνει.

Σκορπιός

Αν και ανήκετε στα σταθερά ζώδια είστε ένα από εκείνα που μπορούν και αναγεννιούνται, που μπορούν και μεταμορφώνονται. Ετοιμαστείτε να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε τι παλιό και «βαρύ». Κάθε τι που σας κρατά πίσω. Με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας να είστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις που θα φέρουν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και την εικόνα που προβάλλεται προς τα έξω. Μπορεί μια σχέση να λήξει ή να προκύψει ένας νέος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Πιστέψτε τον εαυτό σας και μην αφήσετε τους φόβους σας να σας κυριεύσουν. Απολαύστε τις εκπλήξεις που φέρνουν τα γενέθλιά σας.

Υδροχόος

Έντονα σας επηρεάζει η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη με σφοδρές αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να νιώθετε πως βγαίνετε από τη ζώνη ασφάλειάς σας, αλλά σας δίνετε το έναυσμα να προχωρήσετε σε βήματα που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Μη φοβηθείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες. Το όνομά σας ακούγεται πλέον δυνατά και αρκεί να είστε διατεθειμένες να κάνετε παραχωρήσεις και θυσίες για την επιτυχία σας. Είναι καιρός να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεών σας, αλλά και των λόγων σας. Προσέξτε πολύ πώς μιλάτε τόσο σε συναδέλφους, όσο και στους αγαπημένους σας.

marieclaire.gr