Αρκετός είναι ο κόσμος που επισκέπτεται τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα παρά τον κακό καιρό, από τις 10 το πρωί της Κυριακής, όταν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρκο ανοίγει τις πύλες του για το κοινό. Τα φουγάρα των εργαστηρίων, το εντυπωσιακό καρουζέλ και ολόκληρη "Η χώρα των θαυμάτων" που στήθηκε φέτος, είναι έτοιμα να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.  

Στην πόλη ήδη έχουν καταφθάσει πολλοί επισκέπτες που αναμένουν την μεγάλη, επίσημη έναρξη του Μύλου στις 7 το απόγευμα, που θα φωτιστεί από πολύχρωμα βεγγαλικά. Η φετινή χρονιά αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο επιτυχημένες για την πόλη και την διοργάνωση, όπως προκύπτει από τις υψηλές κρατήσεις των καταλυμάτων στην περιοχή των Τρικάλων. 

Στην σκηνή του 11ου Μύλου των Ξωτικών θα ζωντανέψει ένα φαντασμαγορικό θέαμα γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία με πρωταγωνίστρια την μικρή Αλίκη, ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ονειρικό ταξίδι.   

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr ή καλέστε στο 24310 38890.

trikalaenimerosi.gr