Μαζική και μαχητική και κόντρα στις καιρικές συνθήκες ήταν την Κυριακή 2 Απρίλη η πορεία Ειρήνης που διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων από την Αγία Μονή “Δημήτρης Μητροπάνος” στην πλατεία Ρήγα Φεραίου διαδηλώνοντας την αντίθεσή στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. που εμπλέκουν όλο και περισσότερο τη χώρα μας σε πολεμικά παιχνίδια και τη θέτουν στο στόχαστρο των συγκρουόμενων συμφερόντων.

Η Πορεία ξεκίνησε στις 7.00 το απόγευμα και διανύοντας τους κεντρικούς δρόμους κατευθύνθηκε προς την οδό Ασκληπιού εν μέσω παλμού και συνθημάτων “Ένας είναι ο εχθρός ο Ιμεπριαλισμός”, “Η Ιστορία είναι με τη σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη για τη Λευτεριά”, “75 χρόνια ΝΑΤΟ πολέμου συνδικάτο”,κ.α.

Μετείχαν πολλοί Τρικαλινοί φίλοι της Ειρήνης εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι, αγρότες, άνεργοι που θέλουν να διαδηλώσουν την ανάγκη να παλέψουν όλοι μαζί για να απεμπλακεί η χώρα από τους επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς.

Κατάληξη της πορείας ήταν η πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου κατέφθασαν σε λίγα λεπτά και οι δρομείς του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΦΦΑ που έτρεξαν συμβολικά από το Κολυμβητήριο μέχρι τη Ρήγα Φεραίου για να φωνάξουν το σύνθημα Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη.