Συνεχίζονται αδιάλειπτα οι επισκέψεις στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, από τη Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαρίνα Κοντοτόλη.

Την Παρασκευή 22/9 επισκέφτηκε το Δημαρχείο Τρικάλων, με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία αποκατάστασης των καταστροφών, τις αιτήσεις και τις αποζημιώσεις που θα δοθούν, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο των λογιστών κ. Θωμά Γρηγορίου.

Ο ίδιος τόνισε ότι «ο κόσμος πρέπει να οπλιστεί με υπομονή μέχρι να πάρει τις αποζημιώσεις και πως κρίνεται αναγκαία η άμεση ψυχολογική υποστήριξη αυτών των ανθρώπων».

Συνέχισε κάνοντας αυτοψία στις ανυπολόγιστες καταστροφές που υπέστη το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στον εξοπλισμό του Πανεπιστημίου

Το απόγευμα έφτασε στο χωριό της Ζηλευτής όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο και τους κατοίκους, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην εγκατάλειψη των νεκρών ζώων, τα οποία βρίσκονται ακόμη στοιβαγμένα, 20 μέρες μετά, έξω από τους στάβλους.

Το Σάββατο 23/9 βρέθηκε στον Παραπόταμο Τρικάλων, ο οποίος είναι ακόμα βυθισμένος στις λάσπες, εξαιτίας της κακοκαιρίας και στο χωριό Γλίνος, όπου συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού και άκουσε τα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά την κακοκαιρία από την απουσία του κράτους.

Η κα. Κοντοτόλη δεσμεύτηκε να βοηθήσει με κάθε τρόπο και να προωθήσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων του Νομού μας.