Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κυνοφιλικό Σεμινάριο που οργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου και Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων, που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 17.30, όπου συμμετείχαν αρκετοί κυνηγοί.

Την έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου έκανε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης κ. Ιωάννης Χαντζιάρας ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας ο οποίος τόνισε την άριστη συνεργασία που έχει ο Δήμος Πύλης με του Κυνηγετικό Σύλλογο σε ότι του ζητηθεί, δίνοντας συγχρόνως συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την διοργάνωση του Σεμιναρίου με συνδιοργανωτές τον Κ.Σ. Μουζακίου και τον Κυνοφιλικό όμιλο Τρικάλων.

Χαιρετισμό έκαναν οι Πρόεδροι του Κ.Σ. Μουζακίου κ. Ηλίας Γκαραβέλας και του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων κ. Πάρις Ευσταθίου.

Στην συνέχεια το Σεμινάριο χωρίστηκε σε τρείς Ενότητες παίρνοντας τον λόγο οι ομιλητές.

1) Γονιδάκης Άγγελος (Εκπαιδευτής-Εκτροφέας-Κυναγωγός)

2) Πεσιλής Φώτης Πρόεδρος (Ο.Φ.Ε.Ι)

3) Ραπακούλιας Χρήστος (Εκτροφέας –Κυναγωγός)

4) Μιζάκης Γεώργιος (δικηγόρος)

5) Κουτσογιάννης Ηλίας (Όπλα –Βλητική Τεχνολογία στο Κυνήγι)

6) Στακτοπούλου Δέσποινα (Κτηνίατρος)

Παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ο Δασάρχης Τρικάλων κ. Δημήτριος Καλόγηρος, ο Υπεύθυνο Θήρας του Δασαρχείου Τρικάλων κ. Νίκος Μάνιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Απόστολος Γκουλιόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Χήρας και η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Ντίνα Σουλιώτη.