Η ενίσχυση της συνεργασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και «Χαμόγελου του Παιδιού» ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, στην Περιφέρεια στη Λάρισα.

Ο κ. Κουρέτας εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο προσφέρει- όπως είπε- σημαντική βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και ειδικά σε μια περίοδο με αυξημένα κοινωνικά προβλήματα, όπως η αύξηση ενδοοικογενειακής βίας, το Bullying στα σχολεία αλλά και θέματα πρόληψης της υγείας των παιδιών.

Ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση και την διάθεση συνδρομής στην ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού και δήλωσε: «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι στην Θεσσαλία πριν την καταστροφή που προκάλεσε ο Daniel, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από αυτήν και βοηθά τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ο Περιφερειάρχης κ. Κουρέτας ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση μας για συνέργειες και το αμέσως επόμενο διάστημα αυτή η συνεργασία θα πάρει σάρκα και οστά».