Το ΚΔΒΜ ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ως εγκεκριμένος πάροχος κατάρτισης ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα προγράμματα προγράμματα κατάρτισης – επανακατάρτισης 150.000 εργαζομένων / μισθωτών στον Ιδιωτικό Τομέα, στο πλαίσιο του έργου: «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες», της ΔΥΠΑ.

Στο ΚΔΒΜ ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ μπορείς:

- να επιλέξεις προγράμματα κατάρτισης (85% on line) για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων σου με έμφαση σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες,

- να αποκτήσεις πιστοποίηση και

- να λάβεις εκπαιδευτικό επίδομα έως 400€.

Για να εγγραφείς στο Μητρώο Ωφελούμενων για τη συμμετοχή σου σε πρόγραμμα κατάρτισης, θα πρέπει να συμπληρώσεις και να υποβάλεις σε ηλεκτρονική μορφή την αίτηση σου, μέσω gov.gr (https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/katartisi-ergazomenon) εισερχόμενος/η με κωδικούς TAXISnet και επισυνάπτοντας τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Εάν ωστόσο, χρειάζεσαι περισσότερη ενημέρωση και βοήθεια για την αίτηση σου επικοινώνησε μαζί μας τώρα! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο μητρώο εκδήλωσης ενδιαφέροντος εργαζομένων του φορέα μας (https://www.inegsee.gr/mitroo-ergazomenon/) και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος του ΚΕΚ-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ-Κ.Δ.Β.Μ. θα επικοινωνήσει μαζί σου .

*Τα «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» υλοποιούνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU