Ως άλλη μια κίνηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας που στόχο έχει την αποκατάσταση της προ κακοκαιρίας Daniel, ζωής των πληγέντων κατοίκων των χωριών του Δήμου Πύλης, θεωρείται η δωρεά προς το Δήμο Πύλης ανατομικών στρωμάτων.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλης κας Χαράς Καλιώρα με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αυτοκίνητο φορτηγό του δήμου πήγε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις αποθήκες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα Τρίκαλα και παρέλαβε τα ορθοπεδικά στρώματα. Η Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Πύλης θα αναλάβει το μοίρασμα των στρωμάτων, με γνώνομα τις πραγματικές ανάγκες των πληγέντων.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλης κα Χαρά Καλιώρα δήλωσε… «θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για την άμεση αποστολή των ορθοπεδικών στρωμάτων στο Δήμο Πύλης.

Είναι μια πράξη που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά, την προσέγγιση ευαισθησίας των πληγέντων συνδημοτών μας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Από τη μεριά του Δήμου Πύλης μέλημά μας είναι η άμεση διανομή σε όλους όσους είδαν τα σπίτια τους να παθαίνουν ανυπολόγιστες ζημιές και προσπαθούν και με την αρωγή μας, να κάνουν μια νέα αρχή».