Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, παρουσία πολλών Εμπόρων μελών του Ε.Σ. Πύλης.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος ευχόμενος καλή χρονιά ,υγεία , και εμπορική επιτυχία στις επιχειρήσεις της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης έκανε λόγο για ένα αίτημα του Εμπορικού κόσμου της Πύλης για την δημιουργία νέου Κόμβου, που θα συνδέει την νέα Περιφερειακή Οδό με το κέντρο της Πύλης το οποίο αίτημα θα κατατεθεί, υπό μορφή εντύπου με υπογραφές εμπόρων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας στην σύντομη ομιλία του ανέφερε, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αλλάξει όψη η Πύλη με την εκπόνηση μελετών από τον Δήμο Πύλης τόσο για την Πύλη, όσο και για τα υπόλοιπα Δημοτικά διαμερίσματα.

Με το σύνθημα αλλάζουμε την Πύλη, Αλλάζουμε τον Δ. Πύλης η Δημοτική Αρχή έχει δρομολογήσει μεγάλα έργα, πως το σημαντικό είναι η μελέτη και η ένταξη των έργων - προγραμμάτων, ανεξαρτήτου χρόνου περαίωσης καθώς αυτό εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες, όπως η παρατεταμένη οικονομική κρίση, η πανδημία του κορονοϊού και η τελευταία ενεργειακή κρίση, που άφησε βαθιά το αποτύπωμά της και στον Δήμο μας.

Στην Πύλη έχουν δρομολογηθεί τα έργα, όπως η ανάπλαση εκ βάθρων της Κ. Πλατείας και η επέκταση του Δημαρχείου, η δημιουργία Δημ. Βιβλιοθήκης, η ανάπλαση της παρόχθιας περιοχής του Πορταικού, το Κλειστό Γυμναστήριο και το Δημοτικό Γήπεδο που γίνεται στο Παλαιομονάστηρο σε κοντινή απόσταση από την Πύλη και μια σειρά άλλων έργων που υπάρχουν στον σχεδιασμό της Δ. Αρχής η Πύλη θα αλλάξει σημαντικά την εικόνα της.

Τέλος ευχήθηκε Καλή Χρονιά και εμπορική πρόοδο στις Επιχειρήσεις της Πύλης.

Χαιρετισμό έκανε και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης κ. Θεόδωρος Χήρας.