Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την έντονη και συναισθηματική εποχή του Σκορπιού και να περάσουμε στη λάμψη και την ενέργεια του Τοξότη. Κάθε ζώδιο μπορεί να επωφεληθεί από την αγάπη του Τοξότη για αλλαγή και διασκέδαση και να απολαύσει τις χαρές που προσφέρει η ζωή.

Φέτος, η εποχή του Τοξότη ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου, όταν ο Ήλιος θα εισέλθει στο συγκεκριμένο ζώδιο. Η περίοδος του Τοξότη θα κρατήσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα μάς δίνει όλα τα εφόδια για να στοχεύσουμε ψηλά και να πιστέψουμε σε στόχους και φιλοδοξίες.

Η γενική ενέργεια της εποχής του Τοξότη 2023

Με σύμβολό του τον Τοξότη, αυτό το ζώδιο της φωτιάς ανήκει στα μεταβλητά, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι ανήκουν στον αστερισμό του είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστοι και αγαπούν την εξερεύνηση και τις αλλαγές. Κυβερνάται από τον πλανήτη Δία, γι’ αυτό και θεωρούνται άνθρωποι τυχεροί, που καταφέρνουν να τα έχουν όλα καλά στο τέλος.

Η εποχή του Τοξότη είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε στάση και φιλοσοφία ζωής. Είναι η εποχή, κατά την οποία ανοίγουν νέοι δρόμοι και προοπτικές μπροστά μας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να στοχεύσουμε μπροστά και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας.

Με την ενέργεια του ζωηρού και πάντα ανοιχτού σε νέες εμπειρίες Τοξότη, μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι κι αν θελήσουμε- με μόνη προϋπόθεση να μην αφήσουμε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό (που χαρακτηρίζουν τον Τοξότη) να μας τυφλώσουν.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Αναμενόμενο είναι οι Τοξότες να έχουν την τιμητική τους κατά τη γενέθλια περίοδό τους. Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα δουν τις επιθυμίες τους να ευθυγραμμίζονται με το σύμπαν και να πραγματοποιούνται.

Την ίδια στιγμή τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς (Κριός και Λέων) θα νιώθουν αυτοπεποίθηση και θα είναι γεμάτα ενέργεια, χάρη στο κοινό στοιχείο που τα ενώνει με τον Τοξότη.

Το ίδιο θετικό αίσθημα να νιώσουν και τα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθύες). Ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων μπορούν να περιμένουν περισσότερη φιλοδοξία και σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό τους. Έχοντας ίδιο κυβερνήτη με τον Τοξότη, τον Δία, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και τα πιστεύω τους.

marieclaire.gr