Η αποκλειστική συνεργασία της Τρικαλινής βιομηχανίας μπισκότων Βιολάντα με τους Μύλους Αντωνόπουλου στη Θεσσαλία, για την προμήθεια του δημητριακού ζέα, έδρεψε καρπούς με μία νέα σειρά προϊόντων, τα Μπισκότα Ζέας, με βασικό συστατικό το ελληνικό θρεπτικό δημητριακό (δίκκοκο σιτάρι).

Η Βιολάντα στηρίζει την ελληνική γεωργία και με την προμήθεια της ζέας, δημιούργησε νέα σειρά μπισκότων εξαιρετικής θρεπτικής αξίας, σε τρεις κωδικούς: Μπισκότα Ζέας με μέλι, Μπισκότα Ζέας με χαρούπι και Μπισκότα Ζέας με πορτοκάλι και καρότο. Πρόκειται για μια νέα διατροφική πρόταση ανάμεσα στις σειρές της μπισκοτοβιομηχανίας.

Τα νέα προϊόντα χρησιμοποιούν πρώτες ύλες υψηλής διατροφικής αξίας και συμβάλλουν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, προάγοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Η συσκευασία των Μπισκότων Ζέας Βιολάντα διακρίνεται για την πρωτοτυπία της: Περιέχει επτά μπισκότα συνολικά, που αποτελούν την ιδανική μερίδα για καθημερινή κατανάλωση. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά εξαιρετικά πρακτική για εύκολη μεταφορά.

Το Αγρόκτημα βρίσκεται στο Δίλοφο, στους πρόποδες του Ναρθακίου όρους στην Αρχαία Φθία, στα Φάρσαλα, και είναι επισκέψιμο.

thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Fooodreporter)