Η Exalco καλωσόρισε στη πόλη της, τη Λάρισα, το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο κατασκευαστών αλουμινίου και σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) που πραγματοποιήθηκε στις 17-18-19 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial.

Η εταιρία συμμετείχε ως διακεκριμένος χορηγός του συνεδρίου καθώς και στις διεργασίες του με ομιλίες στελεχών της.

Συγκεκριμένα η κα Τσιούρβα Ευαγγελία, αρχιτέκτων-μηχανικός, στέλεχος του τμήματος R&D, συμμετείχε σε ομιλία με θέμα τις Ιδιαιτερότητες και ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου και η κα Κατσιάβα Άλκηστις, υπεύθυνη marketing & projectmanager της σχολής Exalco Educational Institute, συμμετείχε σε συζήτηση- στρογγυλό τραπέζι που σκοπό είχε την ενημέρωση των κατασκευαστών για την εκπαίδευση στον κλάδο.

Στον χώρο του συνεδρίου υπήρχε stand της εταιρίας στο οποίο πρωταγωνιστούσε το νέο minimalσυρόμενο σύστημα SPACE. Ο Πρόεδρος της Exalco, κος Ιωάννης Αστ. Καντώνιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Θάνος Τσιάρας και στελέχη της Exalcoπαρευρεθήκαν στο κλαδικό γεγονός και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλο τον κατασκευαστικό κόσμο, τεχνίτες αλουμινίου και προμηθευτές.

Η ενδιαφέρουσα θεματολογία του και η αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου ήταν αρωγοί στο να ολοκληρωθεί ένα άκρως επιτυχημένο και δημιουργικό συνέδριο που κύριο σκοπό είχε να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα αλλά και να ενημερώσει για τις εξελίξεις του κλάδου του αλουμινίου.

Θερμά συγχαρητήρια στην ΠΟΒΑΣ, στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες που ανέδειξαν το συνέδριο με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους. Η Exalco δίνει υπόσχεση πως θα συνεχίσει να ενισχύει το έργο της ΠΟΒΑΣ με κάθε τρόπο.