Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ευαγγελισμού παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βραβεύτηκαν υγειονομικοί του Εθνικού Συστήματος Υγείας από όλη την Ελλάδα.

Στην κατηγορία των Επεμβατικών Εργαστηρίων από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος βραβεύτηκε το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η Διοίκηση του ΓΝΤ συγχαίρει τον Συντονιστή Διευθυντή κ.Πλατογιάννη Δημήτριο και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εργαστηρίου.

Ο κ. Δημήτρης Πλατογιάννης παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από την Υφυπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα

Την τιμητική διάκριση έλαβε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Πλατογιάννης από την Υφυπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα. 

Στη σύντομη ομιλία της η κυρία Γκάγκα τόνισε την τεράστια σημασία των Επεμβατικών - Αιμοδυναμικών Τμημάτων στην αντιμετώπιση κυρίως των εμφραγμάτων καρδιάς, σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Όπως είπε, στη συγκεκριμένη βράβευση των υγειονομικών του ΕΣΥ έχει ιδιαίτερη σημασία η αναγνώριση των μικρών, περιφερειακών νοσοκομείων της χώρας, που προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όπως τονίζει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.  

trikalaenimerosi.gr