O Kώστας Καραφώτης είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο και δεν το κρύβει πια. Ο γνωστός τραγουδιστής από τα Τρίκαλα αν και προτιμά γενικά, να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά, ωστόσο, επέλεξε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του, Κάτια Μάνου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ίδιο ερωτευμένη δείχνει και η Τρικαλινή γυμνάστρια, πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και καθηγήτρια ελληνικών παραδοσιακών χορών στην γνωστή Σχολή Χορού "ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΧΟΤ", που και εκείνη με τον ίδιο διακριτικό τρόπο αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της σύντροφο. 

Οι δυο τους προτίμησαν να βγουν έξω για ένα χαλαρό δείπνο, όπου και τους εντόπισε ο φακός των παπαράτσι. Είναι ζευγάρι τους τελευταίους επτά μήνες και ο έρωτάς τους είναι ξεκάθαρος ακόμα και στα βλέμματα που ανταλλάσσουν, όπως αναφέρει το protothema.gr 

Πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. 

Πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Στη δημόσια εμφάνισή τους, τούς συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του NDPPHOTO χαμογελαστούς και ευτυχισμένους. 

trikalaenimerosi.gr