Ο Δήμος Μετεώρων  ενημερώνει τους κατοίκους του για την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε πρόσφατα στις τηλεοράσεις που λειτουργούν σε συγκεκριμένη περιοχή της πόλης λόγω αναβάθμισης του δικτύου της Cosmote.

Κατανοώντας πλήρως τη σημασία των τηλεοράσεων ως μέσου ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και επικοινωνίας για τους κατοίκους μας, συνεργαστήκαμε άμεσα με την εταιρεία Cosmote για να επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα και να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των τηλεοράσεων στην περιοχή μας.

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη λειτουργία της τηλεόρασής σας, όπως απώλεια σήματος, προβλήματα με τα κανάλια, προβλήματα εικόνας ή ήχου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της Cosmote στον αριθμό 2111818003 δηλώνοντας άμεσα το πρόβλημα σας, έτσι ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα το οποίο προέκυψε χωρίς κανένα κόστος από την πλευρά σας.

Οι τεχνικές ομάδες της Cosmote θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα προβαίνοντας σε ενέργειες για την επιδιόρθωση και αποκατάσταση των βλαβών σε  τηλεοράσεις στον Δήμο Μετεώρων που παρουσιάζουν πρόβλημα.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Cosmote για την άμεση ανταπόκρισή της και την επαγγελματική της προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους μας για την υπομονή και την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Για άλλη μια φορά σας καλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το τηλέφωνο 2111818003 για την άμεση εξυπηρέτησή σας

Από το γραφείο του Δημάρχου