Οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος έχουν ολοκληρωθεί και προχωρά η διαδικασία κατανομής ψηφοδελτίων και καταμέτρησης σταυρών προτίμησης.

Επισυνάπτονται αναλυτικά τα προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν αφενός στην Αντιπροσωπεία και αφετέρου στο Πειθαρχικό Συμβούλιου του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Επιπλέον για την αρτιότερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτονται και αναλυτικά προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν στην σταυροδοσία της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. 

Με την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι έδρες κάθε συνδυασμού, καθώς και οι εκλεγμένοι στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ κ. Νίκος Παπαγεωργίου σημείωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους του υποψήφιους για την προσπάθειά τους αλλά και την συμβολή τους σε μια παραγωγική και γόνιμη προεκλογική περίοδο για την κλάδο. Συγχαίρω ιδιαίτερα όσους εκλέγονται. Είμαι αισιόδοξος ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την πορεία του κλάδου προς ένα δημιουργικό μέλλον με ισχυρά θεμέλια και υψηλή προοπτική».

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΕ_ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΕΕ ΚΔΘ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΕ_ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΕΕ ΚΔΘ