Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στον Νέο Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Φλαμουλίου με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου  θα πραγματοποιηθούν οι διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2023-24.

Υποψήφιοι για Δίπλωμα Βυζαντινής είναι οι σπουδαστές της Σχολής Γυφτογιάννη Όλγα, Χολέβας Κλεομένης και Σκυλοδήμου Μαρία. Υποψήφιοι για Πτυχίο Βυζαντινής είναι οι σπουδαστές Κουτελίδας Κωνσταντίνος και Μακρής Νικόλαος.

Την εξεταστική επιτροπή, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού θα αποτελούν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη: ο διάκονος Αχιλλέας Πολύζος, διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, ο κ. Ανδρέας Ιωακείμ, διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ», Διδάκτωρ Βυζαντινής Μουσικολογίας, ο κ. Ανάργυρος Βλάχος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Ντελλής Ιωάννης, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και  ο κ. Ευθύμιος Σπύρου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.

Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί η κ. Μαρία Κοσβύρα, Καθηγήτρια Βυζαντινής Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων.

Καλούνται όλοι οι φιλόμουσοι.