Με νέα σύγχρονα μηχανήματα ενισχύει τον στόλο των μηχανημάτων του ο Δήμος Μετεώρων και ενδυναμώνει τον εξοπλισμό του στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η παραλαβή δύο νέων ηλεκτρικών σαρώθρων πεζού χειριστή καθώς και ενός τεμαχιστή κλαδιών σε τρέιλερ με πετρελαιοκινητήρα. Ο νέος εξοπλισμός είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 120.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος ΙΙ».

Η παραλαβή των μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Παραλαβής, παρουσία του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Νίκου Τσιούκα, ενώ τεχνικοί της αναδόχου εταιρίας παρουσίασαν στους εργαζόμενους του Δήμου, τις λειτουργίες και τον τρόπο χειρισμού των νέων μηχανημάτων.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος μετά το πέρας της παραλαβής των νέων μηχανημάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δουλεύουμε μεθοδικά και εντατικά και αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία προκειμένου βήμα βήμα να συνεχίσουμε την ενίσχυση και ανανέωση του στόλου των μηχανημάτων μας στους τομείς καθαριότητας και του πρασίνου. Με τα νέα σύγχρονα ηλεκτρικά σάρωθρα και τον τεμαχιστή κλαδιών που προσθέτουμε στον στόλο μηχανημάτων του Δήμου μας αποκτούμε νέα «όπλα» στα χέρια μας για τη δύσκολη μάχη της καθημερινότητας και της περαιτέρω αναβάθμισης της καθαριότητας και του πρασίνου στην περιοχή μας».