Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στους Γόμφους, την Πηγή και την Πιαλεία διοργανώνει ο Δήμος Πύλης.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα στην Πλατεία της Κοινότητας Γόμφων θα ανάψει το δέντρο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γόμφων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου. 

Αύριο Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου στην Πλατεία της Πηγής με την συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Νέων Πηγής.

Τέλος, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα ακολουθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία της Πιαλείας από την Κοινότητα, τον Σύλλογο Γυναικών Πιαλείας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, ενώ θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτική παράσταση από την καλλιτέχνιδα - ηθοποιό κ. Βάγια Γουλοπούλου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις της φωταγώγησης των δέντρων θα ακουστούν παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, θα παρουσιαστούν δρώμενα των γιορτών και θα προσφερθούν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους.