Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους τα Τρίκαλα εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένα στο σημερινό τοπικό ντέρμπι με την Φήκη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσουν στην νίκη.

Τα Τρίκαλα δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στα δίχτυα του Ντάσκα ενώ λίγο έλειψε η Φήκη να κάνει την ζημιά στις δύο, τρεις καλές στιγμές που είχε αλλά ο Παϊτέρης στο ντεμπούτο του ήταν εξαιρετικός.

Ελλείψει Γιοκέ στην αρχή ο Φρατζέσκος έβαλε σε θέση έξω αριστερά τον Λώττα ο οποίος ήταν θετικός και έβαλε ζητήματα στην άμυνα της Φήκης. Στα μετόπισθεν είχαμε μία ακόμη αλλαγή καθώς ο Ριζογιάννης έπαιξε τελευταίος στην θέση του Παπακώστα που ήταν άρρωστος και αν και έκανε ζέσταμα δεν μπόρεσε τελικά να ξεκινήσει. Ο Γιοκέ μπήκε στην επανάληψη και στο τελευταίο ημίωρο, αναστάτωσε την άμυνα της Φήκης αλλά και πάλι το γκολ δεν ήρθε.

Τα Τρίκαλα δικαιούνται να αισθάνονται αδικημένα από την έκβαση του αγώνα, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσουν την διάθεση και την καλή εμφάνιση ώστε να καλύψουν στο μέλλον την διαφορά από την κορυφή.

Από την άλλη η Φήκη σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε πόσο αξιόμαχη είναι και πόσο καλοδουλεμένο σύνολο έχει δημιουργήσει ο Νίκος Μανούρας.

Δοκάρι με το καλημέρα!

Τα Τρίκαλα πλησίασαν στο γκολ μόλις στο 3’ όταν μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Αλεξίου και ασθενή απόκρουση των αμυνομένων ο Κορέλας με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ντάσκα!!!

Οι «κυανέρυθροι» που είχαν μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη στο ξεκίνημα απείλησαν ξανά στο 21’ όταν μετά από σέντρα του Νιάρου, κοντινή προβολή Κουσκουνά μπλοκάρει σωτήρια ο Ντάσκας ενώ στο 32’ μετά από φάουλ του Λώττα κεφαλιά του Θεολόγου έφυγε άουτ…

Η Φήκη απείλησε σοβαρά προς το τέλος του ημιχρόνου. Στο 41’ μετά από ωραία ενέργεια του Σαμαντά η μπάλα έφτασε στον Ιωάννου που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παϊτέρη που απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 43’ ο Γιώργος Νικλητσιώτης και αφού κουβάλησε αρκετά μέτρα την μπάλα σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να αποκρούσει και πάλι θεαματικά ο Παϊτέρης.

Μπαράζ χαμένων ευκαιριών…

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα έχαναν την μία κλασσική ευκαιρία πίσω από την άλλη χωρίς να μπορούν όμως να βρουν στόχο. Με την σέντρα και μετά από γύρισμα του Αλεξιου “στραβοκλωτσιά” του Νιάρου απο μοναδική θέση και άουτ!!!

Στο 64’ κόρνερ Κορέλα και κεφαλιά Αλεξίου μόλις άουτ ενώ στο 76’ μετά από ωραία ενέργεια Γιοκέ παραλίγο αυτογκόλ σε κόντρα πάνω στον Γιάννη Σκόνδρα αλλά ο Ντάσκας ήταν σε ετοιμότητα

Ο Κουσκουνάς αφού είχε δύο καλές στιγμές στο 79’ και 80’ στο 83’ μετά από σέντρα του Γιοκέ έπιασε την κεφαλιά από μοναδική θέση που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 86’ η Φήκη παραλίγο να «παγώσει» το στάδιο όταν ο Παϊτέρης είπε όχι σε σουτ του Νίκου Σκόνδρα και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μαγγιώρος (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Τσάντα (Ηπείρου), Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Λώττα, Ριζογιάννη του ΑΟΤ και τους Γιάννη Σκόνδρα, Γεωργάκη της Φήκης

ΑΟ Τρίκαλα (Κώστας Φρατζέσκος): Παϊτέρης, Λουκάς, Νιάρος (75’ Κοντογεώργος), Ριζογιάννης, Θεολόγου, Κωστόπουλος, Τσιαφίτσας (90’ Παπακώστας), Αλεξίου, Κουσκουνάς, Λώττας (60’ Γιοκέ), Κορέλας

Φήκη (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας, Σκόνδρας Γιάννης, Δρόσος, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Ιωάννου (90 + Νικλητσιώτης Απόστολος), Νικλητσιώτης Γιώργος (69’ Πολυζόπουλος), Σαμαντάς (87’ Ζήσης) , Σκόνδρας Νίκος