Έφυγε από το σπίτι του στον Δομοκό με το αμάξι του γιου του, για να απολαύσει τα κλαρίνα στην γιορτή κρασιού στην Αγχίαλο και βρέθηκε στο κρατητήριο, αφού πρώτα έπεσε μεθυσμένος σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Όχι μόνο προκάλεσε ζημιά, αλλά αρνήθηκε και το αλκοτέστ όταν κλήθηκε η αστυνομία.

Ο 59χρονος γλετζές συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε το πώς εμβόλισε το σταθμευμένο όχημα και πως δεν πίνει γιατί γενικώς τον πειράζει το ποτό. Εκτός από την αφαίρεση διπλώματος και άδειας που του επέβαλλε η τροχαία, θα πληρώσει το γλέντι του με 1200 ευρώ πρόστιμο και 6 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Στο μεταξύ άλλος μεθυσμένος οδηγός, που το αλκοτέστ έδειξε πως βρισκόταν σε κατάσταση λιποθυμίας, έφυγε από τσιπουροποσία το Σάββατο και έπεσε επάνω σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Ο 45χρονος συνελήφθη στον Αλμυρό και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου δήλωσε μετανιωμένος, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε δύο ακόμη καταδίκες για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, το 2014 και το 2021. Είπε πως ηταν με φίλους του και βοηθούσε σε μετακόμιση στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων και στην επιστροφή κάθησε στον Αλμυρό … για ένα τσίπουρο.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, 1.200 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για τέσσερις μήνες.

gegonota.news