Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της γοητείας, ενεργοποιεί τον μαγνητισμό της και φέρνοντας τις επιθυμίες μας προς το μέρος μας. Στις 11 Ιουλίου 2024, η Αφροδίτη εισέρχεται στον ζωηρό Λέοντα. Όταν ο πλανήτης του ρομαντισμού συναντά τον τολμηρό και παθιασμένο Λέοντα, τα συναισθήματα και οι προθέσεις γίνονται ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδια.

Ενώ αυτή η διέλευση θα φέρει ερωτική δραστηριότητα σε όλους μας σε διαφορετικό βαθμό, τρία ζώδια θα βιώσουν τον πιο σημαντικό μετασχηματισμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η διαίσθησή τους θα οριοθετήσει με σαφήνεια τα βασικά ζητήματα στην ερωτική τους ζωή, επιτρέποντάς τους να απορρίψουν ξεπερασμένα μοτίβα.

Αφροδίτη στον Λέοντα: Τα 3 σούπερ τυχερά ζώδια – «Οι επιθυμίες τους γίνονται πραγματικότητα»

  • Παρθένος
  • Αιγόκερως
  • Ιχθύες

Παρθένος

Για τους Παρθένους και όσους έχουν Σελήνη και Ωροσκόπο στον Παρθένο, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί μία συναισθηματική κάθαρση. Παλιά συναισθήματα που είχαν θαφτεί πριν από πολύ καιρό ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Υπάρχει μια ξεκάθαρη ανάγκη να επεξεργαστούν πιο βαθιά ψυχολογικά ζητήματα. Προχωρώντας στην αγάπη, θα γίνει σαφές ότι οι Παρθένοι πρέπει να πατήσουν το κουμπί επαναφοράς. Πού πήγαν όλα στραβά; Πώς μπορείς να ξαναμπείς στον σωστό δρόμο;

Η αυτοθυσία δεν είναι πλέον η απάντηση. Καθώς οι Παρθένοι αναγνωρίζουν όλα όσα έχουν αποσιωπήσει για να καθησυχάσουν τους άλλους, δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Ήρθε η ώρα να επανεκκινήσουν. Η επανασύνδεση με τον εαυτό τους στη μοναξιά τους υπενθυμίζει ποιοι είναι πραγματικά, στον πυρήνα τους. Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης αποκαλύπτει πού σαμπόταραν τον εαυτό τους για να νιώσουν άξιοι αγάπης. Καθώς ξεπερνούν αυτό το ξεπερασμένο μοτίβο αγάπης, θα καλωσορίσουν τα όρια, την ξεκάθαρη επικοινωνία και την αυτοσυντήρηση.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους και όσους έχουν Σελήνη και Ωροσκόπο στον Αιγόκερω, έρχεται η περίοδος να κατανοήσουν τις βαθύτερες συναισθηματικές τους ανάγκες. Η εμπιστοσύνη προς κάποιον απαιτεί πίστη ότι ο άλλος συμμερίζεται τις αξίες και την ηθική σας. Για να υπάρχει βαθύς σεβασμός μεταξύ σας, η ερωτική σας ζωή απαιτεί διαφάνεια. Δεν μπορεί να υπάρχουν άλλο μάχες εγωισμού, αγώνες για εξουσία ή περιττή σύγχυση. Το να κάνετε τα συναισθήματά σας και τις προθέσεις σας σαφείς είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το θεμέλιο της σχέσης σας είναι ισχυρό.

Είτε είναι μόνοι είτε σε σχέση, οι Αιγόκεροι αφήνουν πίσω τους τον μικρόψυχο ή ανώριμο έρωτα. Ψάχνοντας πλέον για ουσιαστική σύνδεση, η συναισθηματική νοημοσύνη γίνεται ζωτικής σημασίας. Υπάρχει ένα στοιχείο έντονου μετασχηματισμού που εξελίσσεται. Καθώς καλωσορίζουν αυτή τη νέα προσέγγιση στην αγάπη, πρέπει να αποχωριστούν από πεποιθήσεις και αντιλήψεις για τον έρωτα που ποτέ δεν ήταν αληθινές στην ψυχή τους. Η εσωτερική θεραπεία, μαζί με την εμπιστοσύνη σε αγαπημένα πρόσωπα, επιτρέπει σε αυτό το ζώδιο της Γης να ξεπεράσει μοτίβα που τους περιορίζουν στον έρωτα.

Ιχθύες

Καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, οι Ιχθύες και όσοι έχουν Σελήνη και Ωροσκόπο στον Ιχθύ βρίσκονται αντιμέτωποι με ξεπερασμένες συνήθειες στον έρωτα. Το να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα συναισθήματα και τις πράξεις των άλλων δεν είναι πλέον βιώσιμο. Για να εξελιχθούν ερωτικά, πρέπει να σταματήσουν να δικαιολογούν τους άλλους εις βάρος της επικύρωσης της δικής τους συναισθηματικής εμπειρίας. Η δημιουργία ενός υγιούς πλαισίου για την ανάληψη ευθύνης στις σχέσεις τους γίνεται σημαντική.

Όσο κι αν λαχταρούν να βοηθήσουν τους άλλους, πρέπει να θυμούνται ότι και οι ίδιοι αξίζουν στήριξη. Είναι φυσικό να αναλαμβάνουν περιστασιακά επιπλέον δουλειές, εργασίες ή συναισθηματικό φορτίο σε οποιαδήποτε σχέση. Ωστόσο, χρειάζεται μια καλύτερη αυτοανάλυση για το πότε το να λένε «ναι» σε κάποιον άλλο σημαίνει να πουν «όχι» στις δικές τους ανάγκες. Το να βάζουν τις προτεραιότητές τους σε αναμονή για να στηρίξουν κάποιον άλλον, θα δημιουργήσει μόνο δυσαρέσκεια. Αυτό το ζώδιο του Νερού θα μάθει να θέτει υγιή όρια κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

enikos.gr