O Ιανουάριος ξεκινάει με πάθος και έντονη ερωτική διάθεση, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη θα φέρει στην επιφάνεια ακραία συναισθήματα, επομένως προσπαθήστε να ελέγξετε τη ζήλια και την κτητικότητα απέναντι στον σύντροφο σας.Στις 03/01/2023 η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση η οποία μιλάει για ισότητα μέσα στις σχέσεις. Τώρα θα διεκδικήσουμε περισσότερη ελευθερία και θα νιώσουμε την ανάγκη να σπάσουμε δεσμά και να απελευθερωθούμε από καταστάσεις που μας καταπιέζουν. Είναι επίσης μια θέση που ευνοεί τον πειραματισμό και μπορεί να φέρει στη ζωή μας πιο αντισυμβατικά άτομα. Στις 04/01/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια πολύ ευχάριστη όψη η οποία θα ευνοήσει τις νέες γνωριμίες και τις ερωτικές συναντήσεις και θα νιώσουμε την επιθυμία να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε και να περάσουμε καλά.

Στις 07/01/2023 πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του έτους και συγκεκριμένα η Πανσέληνος του Λύκου στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το φεγγάρι θα επηρεάσει κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις σχέσεις μας. Ίσως μάλιστα να έχουμε κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν που θα μας προβληματίσουν από τη μία, αλλά από την άλλη μπορεί να μας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξουμε τα λόγια μας και τις αποφάσεις μας, γιατί ο ανάδρομος Ερμής που εμπλέκεται σε αυτή την Πανσέληνο μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα ή να μας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Στις 09/01/2023 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι ίσως από τις πιο ερωτικές όψεις του μήνα, αφού θα εκτοξεύσει στα ύψη τα πάθη και τον ερωτισμό και θα φέρει καυτές συναντήσεις ή γνωριμίες. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε έντονες καταστάσεις και μη διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε, αρκεί να το τολμήσετε.

Στις 12/01/2023 ο Άρης θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και θα δώσει τέλος στην αδράνεια και τις αναβολές. Θα ανακτήσουμε σιγά – σιγά την ενέργεια μας και θα πάρουμε ξανά τη ζωή στα χέρια μας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να θέσουμε νέους στόχους για το νέο έτος.

Στις 15/01/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει αστάθεια στις σχέσεις μας ή να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και γεγονότα που μπορεί να μας σοκάρουν. Αν αισθάνεστε για κάποιο λόγο καταπιεσμένοι, τώρα μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά και να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

Στις 18/01/2023 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει επιτέλους ξεκαθαρίσματα και θα δώσει τέλος στις ασυνεννοησίες και τα μπερδέματα. Στις 21/01/2023 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο αντικειμενική ματιά και να κάνουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στην ερωτική μας ζωή.

Στις 23/01/2023 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις με ωριμότητα και σοβαρότητα και θα σταθεροποιήσει καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να εντείνει το αίσθημα μοναξιάς ή να διαλύσει σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις.

Ο μήνας κλείνει με την είσοδο της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων στις 27/01/2023, μια άκρως ρομαντική θέση η οποία θα φέρει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στις σχέσεις μας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μας καλεί να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και να δώσουμε συγχώρεση σε άτομα που μας πλήγωσαν ή να ζητήσουμε εμείς μια δεύτερη ευκαιρία από κάποιον/α για να του/ης αποδείξουμε την αγάπη μας.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιανουάριος θα είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για τα ερωτικά σας, αφού η Αφροδίτη από τις 3/1 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις φιλίες και τις κοινωνικές επαφές. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε στο πλάι σας σημαντικούς φίλους και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ανθρώπους που είχατε παρεξηγηθεί ή που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε καινούρια άτομα στη ζωή σας ή να έρθετε πιο κοντά με όσους/ες συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σας και υποστηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους σας για το μέλλον. Στις 4/1 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε γνωριμίες και να διασκεδάσετε με τους φίλους και τις παρέες σας. Στις 7/1 η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα σπιτιού και οικογένειας και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή με κοντινά σας πρόσωπα. Προσέξτε λίγο παραπάνω την επικοινωνία σας γύρω από αυτή την ημέρα και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Στις 9/1 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια άκρως ερωτική όψη η οποία θα ευνοήσει επαφές και συναντήσεις και θα πυροδοτήσει έντονα πάθη. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Από τις 12/1 ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία και η στασιμότητα των προηγούμενων μηνών θα λάβει τέλος. Θα μπορέσετε επιτέλους να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους, θα εκφραστείτε με περισσότερη ειλικρίνεια και θα πάρετε αποφάσεις με ξεκάθαρη σκέψη. Η Νέα Σελήνη στις 21/1 θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στις επαφές σας και θα σας δείξει ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Ωστόσο, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 23/1 μπορεί να φέρει δυσκολίες και εμπόδια στην αισθηματική σας ζωή ή στον κύκλο σας και δεν αποκλείεται γύρω από αυτή την ημέρα να νιώσετε μόνοι σας ή να επιδιώξετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας. Να είστε σίγουροι ότι οι σχέσεις και οι φιλίες που αξίζουν θα ξεπεράσουν τις δοκιμασίες και θα είναι ακόμα πιο ισχυρές από εδώ και στο εξής.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο πρώτος μήνας του έτους μπορεί να μην είναι ο πιο ερωτικός για εσάς, αφού θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό οι στόχοι, οι φιλοδοξίες και η επαγγελματική σας εξέλιξη. Παρόλα αυτά, ο μήνας θα ξεκινήσει με ένταση και παθιασμένη διάθεση, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα την πρώτη ημέρα του μήνα μπορεί να φέρει στους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ή με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας και πεποιθήσεων από εσάς. Είστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες και είστε ανοιχτοί σε επαφές και γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στις 7/1 η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με τους γύρω σας, επομένως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα λόγια που θα πείτε και τις συζητήσεις που θα κάνετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται και δείξτε ενσυναίσθηση απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Στις 15/1 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο φέρνει απρόοπτα και εξελίξεις που θα σας ταρακουνήσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, οι γνωριμίες που μπορεί να κάνετε τώρα χρειάζονται προσοχή, γιατί μπορεί να είναι ένα πυροτέχνημα της στιγμής που δεν θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Επιλέξτε λοιπόν την πιο ασφαλή και δοκιμασμένη οδό και αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις. Από τις 18/1 ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μπορέσετε επιτέλους να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με άτομα που μπορεί να βρίσκονται μακριά. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το ταίρι σας, εάν το επιθυμείτε. Από τις 27/1 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ευνοήσει ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή. Μέχρι και τις 20/2 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο και να αποκαταστήσετε τη φιλία σας με άτομα που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο πρώτος μήνας του 2023 ξεκινάει με ερωτισμό και έντονη σεξουαλική διάθεση για εσάς, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα παθιασμένη γνωριμία η οποία θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα νιώσετε την επιθυμία να βγάλετε ο ένας στον άλλον τα εσώψυχα σας. Προσπαθήστε ωστόσο να περιορίσετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Από τις 3/1 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει εκεί έως τις 26/1. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να βάλετε την περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή. Στις 4/1 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και θετική διάθεση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο στις 9/1 αποτελεί μια άκρως ερωτική όψη η οποία ευνοεί γνωριμίες και επαφές. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καυτή γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα. Το πιο σημαντικό νέο του μήνα για εσάς είναι η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας. Η πολύμηνη ανάδρομη πορεία του Άρη σας είχε δημιουργήσει εσωτερικό εκνευρισμό και έφερε αναταραχές μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί να αισθανόσασταν ότι οι καταστάσεις είναι στάσιμες και δεν εξελίσσονται όπως θα περιμένατε, παρά τις προσπάθειες σας. Τώρα λοιπόν θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και θα βρείτε ξανά το θάρρος και τη δύναμη να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας οπλίσει με αισιοδοξία και θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να σπάσετε δεσμά, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση με το άλλο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινάει με εκρηκτική διάθεση για εσάς, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα αναζωπυρώσει πάθη και θα φέρει εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Ο μήνας θα συνεχίσει στο ίδιο κλίμα, αφού από τις 3/1 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου. Η θέση αυτή θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να εμβαθύνετε στη σχέση σας. Σας ενδιαφέρουν οι ουσιαστικές επαφές και δεν θα αρκεστείτε σε επιφανειακές καταστάσεις και γνωριμίες. Τα θέλετε όλα ή τίποτα. Ωστόσο, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εμμονές, επομένως θα πρέπει να περιορίσετε τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Στις 7/1 θα φιλοξενήσετε την πρώτη Πανσέληνο του έτους στο δικό σας ζώδιο. Το φεγγάρι αυτό σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αναστατωθείτε εξαιτίας μιας παρελθοντική κατάστασης που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια. Οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο θα είναι συναισθηματικά φορτισμένες για εσάς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε τους τόνους και να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις επαφές και τις συζητήσεις σας. Από τις 18/1 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σιγά – σιγά οι παρανοήσεις και οι ασυνεννοησίες θα λάβουν τέλος. Θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και θα δείτε ποιοι άνθρωποι αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σας και ποιοι όχι. Αν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες είχε επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο ή ακούσατε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, τώρα θα διαπιστώσετε τι ισχύει από όλα αυτά. Αφήστε λοιπόν τις σημαντικές αποφάσεις για το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και μη βιαστείτε ως τότε να βγάλετε συμπεράσματα. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας χαρίσει δυναμισμό και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι και κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη και θα σας δώσει ώθηση να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Ο πρώτος μήνας του έτους θα έχει ως επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού από τις 3/1 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας και να δώσετε τέλος σε εντάσεις. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρει μια όμορφη ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σας χαροποιήσει. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτή την ημέρα για να βγείτε ραντεβού, να κοινωνικοποιηθείτε ή ακόμα και για να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Στις 9/1 το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι άλλη μια ευνοϊκή όψη η οποία σας υπόσχεται πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές. Αν είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε την επιθυμία να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα στη σχέση σας, αλλά χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει. Αν νιώθετε έντονη έλξη για ένα πρόσωπο, τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Στις 15/1 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, γιατί μπορεί να φέρει αστάθεια μέσα στις σχέσεις ή να φέρει απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας αναστατώσουν. Αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και μην γίνεστε αντιδραστικοί χωρίς λόγο. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και ποιους θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Το φεγγάρι αυτό θα σας χαρίσει δυναμισμό, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και γενικώς θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στις 23/1 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Μια σχέση που δεν έχει γερές βάσεις θα κλονιστεί και μπορεί να φτάσει στο τέλος της, ενώ αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με πάθος και ερωτισμό ξεκινάει ο Ιανουάριος για εσάς, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα φέρει καυτές γνωριμίες για τους αδέσμευτους και έντονες σεξουαλικές στιγμές, ενώ αν είστε μέσα σε μια σχέση θα αναζωπυρωθεί το πάθος μεταξύ σας, αλλά μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, σκηνές ζηλοτυπίας και παιχνίδια ανταγωνισμού. Στις 7/1 η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Γύρω από αυτή την ημέρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στις συζητήσεις, αλλά και στις επαφές που θα κάνετε. Είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν ή να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές. Από τις 18/1 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και θα μπορέσετε σιγά – σιγά να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Τώρα θα δείτε τις ερωτικές σας σχέσεις πιο ξεκάθαρα και θα συνειδητοποιήσετε ποια άτομα αξίζουν πραγματικά. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα μπορέσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με περισσότερη ειλικρίνεια, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Από τις 27/1 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ευνοήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η μήνας λοιπόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας, να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στη σχέση σας ή να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινάει με εντάσεις στη συναισθηματική και την οικογενειακή σας ζωή, αφού την πρωτοχρονιά πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα είστε αρκετά φορτισμένοι συναισθηματικά τις πρώτες ημέρες του μήνα και είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα σας φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφο και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Από τις 3/1 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα εισέλθει στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 4/1 είναι από τις πιο ευνοϊκές όψεις του μήνα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Στις 7/1 η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φέρει εντάσεις στον άξονα οικογένειας – καριέρας και θα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση αυτές τις ημέρες και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Στις 9/1 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αποτελεί μια άκρως ερωτική όψη, η οποία θα αναζωπυρώσει πάθη και δεν αποκλείεται να σας φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να κερδίσετε εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα και θα γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Από τις 18/1 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά τις καταστάσεις στη συναισθηματική και την οικογενειακή σας ζωή. Αν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες είχατε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή βρισκόσασταν σε ένα δίλημμα, τώρα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο στις ερωτικές σας σχέσεις και σας δίνει το έναυσμα να προχωρήσετε μπροστά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα και να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας βαραίνουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Στις 23/1 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο ρεαλιστική ματιά και μπορεί να φέρει μια ουσιαστική δέσμευση για κάποιους από εσάς. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιανουάριος θα φέρει στο προσκήνιο για εσάς ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, αφού από τις 3/1 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η θέση θα σας γλυκάνει και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους και θα τους δείξετε πόσο νοιάζεστε για εκείνους. Για ολόκληρο τον μήνα θα ευνοηθούν ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την κατοικία, επομένως εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Στις 15/1 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει απρόοπτα και ξαφνικές εξελίξεις στη συναισθηματική και την οικογενειακή σας ζωή. Προσπαθήστε γύρω από αυτή την ημέρα να ρίξετε τους τόνους και μην βιαστείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν. Από τις 18/1 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και σιγά – σιγά θα λάβουν τέλος οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις με τους γύρω σας. Θα νιώσετε επιτέλους ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους και θα εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη άνεση και ειλικρίνεια. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια σημαντική ανακοίνωση ή να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας, προτιμήστε να το κάνετε μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή, αρκεί να αφήσετε οριστικά πίσω σας το παρελθόν και μοτίβα συμπεριφοράς που σας έχουν εγκλωβίσει σε ένα φαύλο κύκλο. Σε όλο αυτό θα βοηθήσει και η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 23/1, μια όψη η οποία σηματοδοτεί τη λήξη μιας συναισθηματικής σχέσης. Μπορεί αυτές τις ημέρες να νιώσετε μοναξιά ή να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, όμως καλείστε να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να μην συμβιβαστείτε με κάτι που δεν έχει μέλλον. Ο μήνας θα κλείσει με ερωτική διάθεση για εσάς, αφού στις 27/1 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Θα ανακτήσετε λοιπόν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας και μέσα στο επόμενο διάστημα θα βγείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και θα διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για φλερτ και νέες γνωριμίες και μη διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω τον πραγματικό σας εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
O πρώτος μήνας του έτους θα είναι αρκετά ανάλαφρος και επικοινωνιακός για εσάς, αφού η Αφροδίτη από τις 3/1 θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η θέση θα ευνοήσει τις επαφές και τις συζητήσεις σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους οι οποίοι σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά και σας γοητεύουν με το λέγειν τους. Στις 4/1 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για ραντεβού και συναντήσεις, αφού θα μπορέσετε να γοητεύσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας. Ακόμα κι αν οι γνωριμίες που κάνετε τώρα δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ανανεώσουν και θα σας τονώσουν το ηθικό. Στις 9/1 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική διάθεση και δεν αποκλείεται να λάβετε ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας και θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Το πιο σημαντικό όμως νέο του μήνα για εσάς είναι η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων από τις 12/1. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Άρης σας έφερε εκνευρισμό και δημιούργησε εντάσεις μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να νιώσατε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα ή ότι δεν έχετε την ενέργεια και τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Τώρα με τον Άρη πλέον σε ορθή πορεία οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσετε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα τόσο για τις σχέσεις σας, όσο και για ανθρώπους που εμφανίστηκαν τους προηγούμενους μήνες. Είναι η ώρα λοιπόν να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να τολμήσετε όσα προηγουμένως διστάζατε. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε τις εντάσεις και να αναζητήσετε πιο διπλωματικές οδούς για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο μήνας κλείνει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 27/1, μια θέση η οποία θα ευνοήσει ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάβετε, αλλά και να δώσετε αγάπη και στοργή στον σύντροφο και στους κοντινούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το νέο έτος σας καλωσορίζει με έντονα πάθη, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του Ιανουαρίου κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, όμως μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, εμμονές και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Στις 7/1 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σε αυτό το φεγγάρι συμμετέχει και ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία, επομένως είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα ή να έρθουν στο προσκήνιο αποκαλύψεις και πρόσωπα από το παρελθόν. Προσπαθήστε λοιπόν να διαχειριστείτε τις καταστάσεις και τα δεδομένα με ψυχραιμία και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα για μια σχέση ή ένα πρόσωπο. Από τις 18/1 ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι επιτέλους θα αρχίσει σιγά – σιγά να αποκαθίσταται η επικοινωνία με τους γύρω σας. Είναι αλήθεια ότι μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες υπήρξαν εντάσεις και νιώσατε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Ίσως μάλιστα να αναθεωρήσατε σχετικά με ένα άτομο ή να είχατε επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν. Τώρα λοιπόν οι παρανοήσεις θα λάβουν τέλος και θα δείτε με πιο ξεκάθαρη και αντικειμενική ματιά όλα όσα συνέβησαν. Θα μπορέσετε να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, να πάρετε πρωτοβουλίες ή να ανακοινώσετε κάτι σημαντικό, αφήστε το για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητοί Υδροχόοι, ο Ιανουάριος σας ανήκει αφού είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και επιπλέον η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από τις 3/1. Ο πλανήτης του έρωτα θα σας χαρίσει ομορφιά και διπλωματία και θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε τους γύρω σας χωρίς πολλή προσπάθεια. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας και θα συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας. Στις 4/1 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για συναντήσεις, επαφές και ερωτικά ραντεβού. Αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την ημέρα, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια πολύ ευχάριστη γνωριμία ή να λάβετε ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 9/1 θα πραγματοποιηθεί η πιο ερωτική όψη του μήνα, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η σεξουαλικότητα θα είναι στα ύψη και πολλοί από εσάς θα βιώσετε καυτές ερωτικές στιγμές. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε. Από τις 12/1 ο Άρης θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στους Δίδυμους και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, θάρρος και δυναμισμό. Η στασιμότητα στα ερωτικά θα λάβει τέλος, οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και θα βρείτε ξανά το κίνητρο και τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είναι μια ευκαιρία για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να μπείτε μέσα σε μια νέα σχέση η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα θα βρείτε το σθένος να βάλετε τους δικούς σας κανόνες και δεν θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε με ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Στις 23/1 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιο σας είναι μια όψη η οποία θα σταθεροποιήσει καταστάσεις που αξίζουν και θα σας βοηθήσει να κρίνετε τους ανθρώπους μέσα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα. Ωστόσο, μια σχέση μπορεί να περάσει από μια δύσκολη δοκιμασία και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βιώσετε μια απόρριψη ή να νιώσετε περισσότερη μοναξιά γύρω από αυτή την ημέρα. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και επενδύστε στα άτομα που σας αποδεικνύουν έμπρακτα όσα νιώθουν για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο πρώτος μήνας του έτους σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, αφού η Αφροδίτη από τις 3/1 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας. Μπορεί λοιπόν τώρα να μην είναι η ιδανική στιγμή για δράση, είναι όμως μια ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας και να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Στις 7/1 η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μπορεί να έρθουν στο φως αποκαλύψεις ή δεδομένα τα οποία αγνοούσατε, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με έναν/μια πρώην προκειμένου να δώσετε απαντήσεις σε ερωτήματα. Ωστόσο, οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο θα είναι αρκετά φορτισμένες και ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σας επιτρέψει να κρίνετε τις καταστάσεις με ξεκάθαρη και αντικειμενική σκέψη. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα άτομο που θα εμφανιστεί τώρα στη ζωή σας και αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Στις 12/1 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Είναι λοιπόν το κατάλληλο διάστημα για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή να επιλύσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Από τις 18/1 θα επιστρέψει και ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Εάν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες κάνατε καινούριες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο, τώρα θα φανεί εάν αξίζουν πραγματικά. Ο μήνας κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού στις 27/1 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/2. Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα που θα σας απογειώσει.

asibiliou.gr