Την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων προωθεί ο δήμος Φαρκαδόνος προκειμένου να απασχοληθεί στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία".

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση έως 31/08/2023, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν άτομα Τεχνολογικής Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Ζητούνται βρεφονηπιοκόμοι, μάγειρες και προσωπικό καθαριότητας.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ, Γ.Γεννηματά 1, τ.κ. 42031, Φαρκαδόνα, υπόψη κας Ειρήνης Γεωργοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2433350033).

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ 

workenter.gr