Το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2023, στο γήπεδο του Δενδροχωρίου έγινε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ποδοσφαιρική γιορτή.

Η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση για να τιμηθεί η ζωντανή ιστορία της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, ΑΟ Δενδροχωρίου «Μέγας Αλέξανδρος».
Τιμήθηκαν άνθρωποι από τους ιδρυτές του συλλόγου μέχρι πρώην ποδοσφαιριστές και σημερινούς υποστηρικτές, πρόσωπα που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία του συλλόγου. Η γιορτή έγινε μετά τις ανακατασκευές που πραγματοποίησε ο Δήμος Τρικκαίων στο γήπεδο και τις υποδομές του.

Η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κ. Ιωάννα Ντάκου – Μπακάλη, παρουσίασε την εκδήλωση, με συγκινητικές στιγμές κατά τη διάρκεια των απονομών, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων για τη στήριξη. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μιχάλης Λάππας, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Νίκου Σακκά και τόνισε τη σημασία των τοπικών συλλόγων στην αθλητική ανάπτυξη, καθώς και την προσφορά τους.

Παραβρέθηκαν επίσης από πλευράς Δήμου και αγωνίστηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Τάκης Παζαϊτης (Αντιδήμαρχος Πρασίνου), Χριστόφορος Ρόμπος (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας), Αθανάσιος Σκρέκας (Αντιδήμαρχος Τομέα Β), ο πρόεδρος της κοινότητας Σπαθάδων Βαγγέλης Καραμπέρης, ο πρόεδρος της κοινότητας Φωτάδας Στέργιος Κυριάκος, ο εκλεγμένος πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Κυριακής Χρήστος Παπαευθυμίου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου.

Τιμήθηκαν οι :

Δημήτριος Τάκος (από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του συλλόγου), Φώτιος Γιώτας (από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του συλλόγου), Αθανάσιος Παππάς, Βασίλειος Παππάς, Θεόδωρος Φέκος, Βάιος Μπακάλης, Βασίλειος Μπακάλης, Αθανάσιος Μπακάλης (αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΑΟ Τρίκαλα), Κων/νος Γκαμπλιώνης (πρώην Δήμαρχος και πρώην ποδοσφαιριστής), Αθανάσιος Τάτσιος, Σωτήριος Γκαμπλιώνης (πιστός φίλαθλος-διετέλεσε και πρόεδρος της ομάδας), Γεώργιος Παπαχρήστος (από τους πιο πιστούς φιλάθλους), Χρήστος Σχολής (από τους πιο πιστούς φιλάθλους), Νικόλαος Παππάς (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse AE  καφέ Portioli, o βασικός οικονομικός υποστηρικτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια).

Ακολούθησε ένας συναρπαστικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων του «Μέγα Αλέξανδρου Δενδροχωρίου» και της ομάδας του Δήμου Τρικκαίων, με τελικό αποτέλεσμα 4-4, με διαιτητές τους Ανδριόπουλο, Αβραάμ, Μουτσιάκα. Η ποδοσφαιρική αυτή γιορτή ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για Καλά Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό νέο έτος με Υγεία για όλο τον κόσμο.

Από το γραφείο Τύπου